~~Kupiłem nick napisał(a): Najbardziej rozp*****alajaca to jest sonda. „Czy w Polsce jest dużo plantacji konopi indyjskich” a skąd ludzie mogą to wiedzieć z takie pytanie to bardziej powinno być kierowane do policji a nie do osób na bolec info. A co do marihuany , marihuana powinna być legalna na całym świecie.
~~Kupiłem nick napisał(a): Najbardziej rozp*****alajaca to jest sonda. „Czy w Polsce jest dużo plantacji konopi indyjskich” a skąd ludzie mogą to wiedzieć z takie pytanie to bardziej powinno być kierowane do policji a nie do osób na bolec info. A co do marihuany , marihuana powinna być legalna na całym świecie.
~~Perłowy Miskant napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Najbardziej rozp*****alajaca to jest sonda. „Czy w Polsce jest dużo plantacji konopi indyjskich” a skąd ludzie mogą to wiedzieć z takie pytanie to bardziej powinno być kierowane do policji a nie do osób na bolec info. A co do marihuany , marihuana powinna być legalna na całym świecie.
nie powinna. od tego się zaczyna.
~~Izabelowy Kuflik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Najbardziej rozp*****alajaca to jest sonda. „Czy w Polsce jest dużo plantacji konopi indyjskich” a skąd ludzie mogą to wiedzieć z takie pytanie to bardziej powinno być kierowane do policji a nie do osób na bolec info. A co do marihuany , marihuana powinna być legalna na całym świecie.
A widziałeś tutaj jakąś mądrą sondę?