~~Kupiłem Nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Izabelowy Kuflik napisał(a): A nie odkryli plantacji żyta i ziemniaków, służących do produkcji alkoholu, który dziesiątkuje ludzi i ich rodziny, ale skur wione państwo czerpie z niego ogromne zyski...
Polska to państwo z tektury. Gość zabija całą rodzinę na autostradzie , ucieka do emiratów arabskich , policja nie może ściągnąć do PL ale za 5gram suszu już masz problem. Chory kraj
~~Krwistoczerwona Werbena napisał(a): Konopie indyjskie to narkotyk,który zaburza świadomość ,dlatego jest zabroniony .Alkohol budował cywilizację : wino -antyczną ,piwo-anglosaską, wódka -pseudo cywilizację,ruską.
~~Kupiłem Nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krwistoczerwona Werbena napisał(a): Konopie indyjskie to narkotyk,który zaburza świadomość ,dlatego jest zabroniony .Alkohol budował cywilizację : wino -antyczną ,piwo-anglosaską, wódka -pseudo cywilizację,ruską.
Tylko jak ty to napisałeś / as ze marihuana jest narkotykiem to weź mi proszę odpisz czy po zapaleniu marihuany dochodzi do przemocy ?? Bo ja uważam że nie a po alkoholu to nie jedna osoba straciła życie albo zęby. Druga sprawa po zapaleniu zioła nie tracisz przytomności albo nie robisz głupich rzeczy jak to się dzieje po alko.
Zastosowana autokorekta