Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Ksiądz wygonił kobietę z dziećmi z kościoła - mówi Bolecnautka
~~kazik niezalogowany
6 października 2024r. o 15:11
Dziesiąty grosz dla Jadzi ,niech se Jadzia wsadzi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Tele Ko muna niezalogowany
6 października 2024r. o 15:49
~~Brunatnoczerwony Chmiel napisał(a): I miał rację że pogonił ich z kościoła .
Na plac zabaw lub w domu niech wrzeszcza

A ja tak sobie myślę ,po co zabierać dzieci do kościóła? Za jakieś 20 lat i tak już nikt nie będzie tam chodził...Czarni sami sobie sznur ukręcili.I jeszcze ten Sosnowiec ehhh..Już po nich
~~złodziej z Torunia niezalogowany
7 października 2024r. o 5:50
To, że ksiądz zgrzeszył? No zgrzeszył. A kto nie ma pokus?
~~dobra rada niezalogowany
7 października 2024r. o 11:17
Ja tam złego słowa na księdza nie powiem , to osoba duchowna posłana przez Boga dla ludzi by im głosić prawdę i prowadzić do zbawienia.
Nie chcę później całą wieczność smażyć się w piekle razem z lolkiem, dziwiszem, ,wesołowskim,jędraszewskim, rydzykiem, jankowskim,czy doktorem z bazyliki . Mniej mówisz , diabeł cię nie kusi.
~~Ciemnopopielaty Orlik niezalogowany
7 października 2024r. o 11:32
Najwięcej widać mają do powiedzenia osoby które nie chodzą do kościoła.. które tam nie były i nie widziały sytuacji.
~~Balzack niezalogowany
7 października 2024r. o 11:59
~~Ciemnopopielaty Orlik napisał(a): Najwięcej widać mają do powiedzenia osoby które nie chodzą do kościoła.. które tam nie były i nie widziały sytuacji.

Mógłby Ojciec stanąć w prawdzie i nas oświecić ? Bo jak na to paszcza w kubeł.
~~Brudnobiała Portulaka niezalogowany
9 października 2024r. o 9:21
Prawo powinno być dla KLERU surowsze niż dla pospolitych przestępców - dlatego, że KLER uważa się z moralizatorów społeczeństwa, a jest przy tym bardziej obłudny, obleśny i zdegenerowany.
DOŚĆ KRZYWDZENIA SPOŁECZEŃSTWA PRZEZ KLER!!!!!!!
~~jadzia niezalogowany
10 października 2024r. o 6:33
Wczoraj czytałam, że zanotowano wzrost powołań do stanu kapłańskiego, co od lat się nie zdarzało. Stan kapłański to taki singlizm na koszt państwa. Niczego nie ogranicza a daje przywileje. Masz wszystko, nie płacisz za nic! No, ale skoro można bezkarnie praktykować swoje dewiacje, a w dodatku żyć "na bogato" na cudzy koszt, to dlaczego nie?
Na miejscu policji zanotowałabym dane personalne "ochotników".
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy