~~- kibol niezalogowany 26 października 2024r. o 22:12
Przestańcie się tak gloryfikowac swój za swoim zawsze pójdzie to normalka w takim układzie i na swoim terenie. Dziś wszytko już jest możliwe nawet certyfikat " rzetelnosci" można kupić w sumie niedrogi ok. 5tys .Mozna "uzyskać" dyplom z ukończenia Collegium Humanum. Dziś wszystko można sobie wywalczyć - gratulacje
~~hej niezalogowany 26 października 2024r. o 22:24
Wielkie uznanie dla TOP Bolesławiec za świetna walkę lepsza od Spin Bozejowic. Nie wynik świadczy o dobrej drużynie bo to tylko cyfry. Byłem widziałem mam swoje zdanie... i... pewien wniosek..
~~Jarek niezalogowany 26 października 2024r. o 22:36
Super mecz,było co oglądać,byłem tam z całą rodziną,wszyscy zachwyceni,właśnie skończyliśmy w domu trening w tenisa stołowego.Po takim meczu wszyscy nabraliśmy ochoty aby pograć w ten piękny sport.W Bozejowicach dzieje się coś magicznego.Szkoda Topu Bolesławiec ,gdyż tam jakiś smutek panuje.W małej miejscowości pod Bolesławcem,tworzy się historia, Dorośli i dzieci uprawiają sport.
~~anon niezalogowany 26 października 2024r. o 22:42
Pisać że ktoś kogoś rozkłada na łopatki to jest grubo nie fer świadczy o niedojrzałosci i butnosci redaktorzyny należy pamietac czasami los bywa przewrotny . Dla mnie obydwie drużyny są wygrane finałowy 1:1.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.