Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Konflikt w Gościszowie: Burmistrz Joanna Świder spotkała się z rodzicami i nauczycielami
~~Mechanik niezalogowany
8 listopada 2024r. o 11:51
Ta kobieta ma samochód ? Ma prawko ? Czy dalej wymyśla że mechanik naprawiła jej samochód kaziutku?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnofioletowy Wilec niezalogowany
8 listopada 2024r. o 12:14
~~Teriyaki napisał(a): Ona jest piękna i mądra. Dzwonili z ministerstwa w Warszawie, może mieć posadę w wyższym szczeblu edukacji. Co tam jakiś zaścianek pod Bolesławcem. Nieskazitelna opinia i wspaniały look - jest skazana na sukces a wam żal d…. ściska.

To co tu jeszcze robisz ????Odrazu jedz do ministry nawet ci na bilet dam
~~Babsko niezalogowany
8 listopada 2024r. o 12:54
To babsko jest tak durne i paskudne, że musiało sobie stworzyć swoją drugą osobowość w głowie. Patrzenie na rzeczywistość taką, jaka jest jest dla niej zbyt trudna. Po prostu ona sama ze sobą nie wytrzymuje haha
~~Żółtoczerwony Rannik niezalogowany
8 listopada 2024r. o 13:32
~~Mechanik napisał(a): Ta kobieta ma samochód ? Ma prawko ? Czy dalej wymyśla że mechanik naprawiła jej samochód kaziutku?

Nie ma samochochu,ani prawa jazdy,kłamała że u mechanika
~~My niezalogowany
8 listopada 2024r. o 13:38
Ona powinna być mobilna ,a nie wysługuje się pracownikami ,a kto tym ludziom do baku naleje auta na wodę nie jeżdżą, więcej czasu poświęca na dojazdy niż pracuje ,do zwolnienia w Bolesławcu też są szkoły nie będzie musiała busikami dojeżdżać na pieszo przejdzie
~~Przeciez to oczywiste niezalogowany
8 listopada 2024r. o 14:06
Dziwi mnie tylko, dlaczego obecna pani dyrektor tak bardzo skupia sie na swojej poprzedniczce. Co ją tak bardzo boli? mysle ze to, że byla pani dyrektor jest dokładnie takim czlowiekiem jakim chciałaby byc Anetka. Byla pani dyrektor jest kompetentna, kulturalna, wypowiada się konkretnie i rzeczowo. A Anetka tylko probuje taką grać i tylko co chwila, no proszem panstwa, no proszem panstwa, skandal, takich rzeczy to ja nie widzialam, proszem panstwa i tylko ja, ja, ja, ja zero mowy o uczniach

A co ciekawe byla pani dyrektor zostala wbrew swojej woli wyznaczona to zastepowania obecnej, czyli do sprzatania jej brudow. A obecna pani dyrektor zostala tez powolana przez pania burmistrz. Czy to nie jest jakis prywatny cel pani burmistrz? zastanawiam sie tak teraz ze cos tu nie gra
~~ONA niezalogowany
8 listopada 2024r. o 14:08
Do roboty wiejskie nieroby .W dupach wam się poprzewracało kanalie.
~~Ioo niezalogowany
8 listopada 2024r. o 15:15
~~Przeciez to oczywiste napisał(a): Dziwi mnie tylko, dlaczego obecna pani dyrektor tak bardzo skupia sie na swojej poprzedniczce. Co ją tak bardzo boli? mysle ze to, że byla pani dyrektor jest dokładnie takim czlowiekiem jakim chciałaby byc Anetka. Byla pani dyrektor jest kompetentna, kulturalna, wypowiada się konkretnie i rzeczowo. A Anetka tylko probuje taką grać i tylko co chwila, no proszem panstwa, no proszem panstwa, skandal, takich rzeczy to ja nie widzialam, proszem panstwa i tylko ja, ja, ja, ja zero mowy o uczniach

A co ciekawe byla pani dyrektor zostala wbrew swojej woli wyznaczona to zastepowania obecnej, czyli do sprzatania jej brudow. A obecna pani dyrektor zostala tez powolana przez pania burmistrz. Czy to nie jest jakis prywatny cel pani burmistrz? zastanawiam sie tak teraz ze cos tu nie gra

Powoli dowiemy się prawdy o Świder
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza