~~My napisał(a): Ona powinna być mobilna ,a nie wysługuje się pracownikami ,a kto tym ludziom do baku naleje auta na wodę nie jeżdżą, więcej czasu poświęca na dojazdy niż pracuje ,do zwolnienia w Bolesławcu też są szkoły nie będzie musiała busikami dojeżdżać na pieszo przejdzie
Ale w Boleslawcu już jest spalona
~~Przeciez to oczywiste napisał(a): Dziwi mnie tylko, dlaczego obecna pani dyrektor tak bardzo skupia sie na swojej poprzedniczce. Co ją tak bardzo boli? mysle ze to, że byla pani dyrektor jest dokładnie takim czlowiekiem jakim chciałaby byc Anetka. Byla pani dyrektor jest kompetentna, kulturalna, wypowiada się konkretnie i rzeczowo. A Anetka tylko probuje taką grać i tylko co chwila, no proszem panstwa, no proszem panstwa, skandal, takich rzeczy to ja nie widzialam, proszem panstwa i tylko ja, ja, ja, ja zero mowy o uczniach
A co ciekawe byla pani dyrektor zostala wbrew swojej woli wyznaczona to zastepowania obecnej, czyli do sprzatania jej brudow. A obecna pani dyrektor zostala tez powolana przez pania burmistrz. Czy to nie jest jakis prywatny cel pani burmistrz? zastanawiam sie tak teraz ze cos tu nie gra
Anetka w swojej głowie uroiła sobie , ze jak zajedzie do Gosciszowa to rozłożą jej czerwony dywan , wszyscy włącznie z byłą dyrektor będą się jej w pas kłaniać bo ONA przecież jest piękna itp , ze wszyscy mają obowiązek jej pomagać bo ONA jest nowa i z miasta . Powinni jeszcze jej limuzynę z szoferem zafundować . Co tu dużo gadac chora głowa , tylko się pytam jak taka OBA mogła zostać nauczycielem i dyrektorem ???