Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W USA głosują już dziś – a Ty, gotowy jesteś na swój wybór? [SONDA]
~~Brunatnopopielata Szachownica niezalogowany
7 godz. 35 min. temu
~~Pit napisał(a): Kamala to taka nasza kidawa-błońska. Wyszczerzony pustak podstawiony na szybko bo trzeba było zastąpić dziadka z demencją

TRAMPEK TO ALA ZIOMAL MALINIAKA TAK ZE MOZEMY SPAC SPOKOJNIE
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnopopielata Alstremeria niezalogowany
7 godz. 6 min. temu
~~Brunatnopopielata Szachownica napisał(a): I Mask dal mu 500 mln dolcow na kampanie wyborczom to co mu zalezy z tad taka pewnosc siebie TRAMPKA

A może by tak jeszcze raz , ale po polsku??
~~Czerwonokrwista Papryka niezalogowany
7 godz. 4 min. temu
Nie chcę tu inżynierów od niemiaszków więc głosuję na Donalda.
~~ niezalogowany
7 godz. 1 min. temu
~~antyjanusz napisał(a): Ja tez czekam jak ty skonczysz.

A no co liczysz? Fakty są jednoznaczne. Jesteś przegrywem.
~~kierowca TiRa niezalogowany
6 godz. 57 min. temu
~~Czerwonokrwista Papryka napisał(a): Nie chcę tu inżynierów od niemiaszków więc głosuję na Donalda.

Matkę na parking od której ? gotowa czysta
~~hehe niezalogowany
6 godz. 32 min. temu
Melduj się z paragonem na Donalda, hehe
~~Mlecznobiały Śnieżnik niezalogowany
6 godz. 30 min. temu
~~kierowca TiRa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonokrwista Papryka napisał(a): Nie chcę tu inżynierów od niemiaszków więc głosuję na Donalda.

Matkę na parking od której ? gotowa czysta

Twoja matka czyta ???
~~hehe niezalogowany
5 godz. 30 min. temu
Mimo że Trump nie jest do końca z mojej bajki ale w porównaniu do brunetki o inteligencji blondynki jest mistrzem intelektu .Myślę że w śród Bolesławieckich pelikanów taka brunetka blondi miała by najwyższe IQ
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza