Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Amerykanie wybrali prezydenta, wkrótce zakończy się wojna w Ukrainie?
~~pytanie niezalogowany
przedwczoraj o 4:33
Konrad Berkowicz

Czy tylko ja z przerażeniem patrzę na entuzjazm wszelkiej maści lewactwa wobec poważnej, nie wiem czy jak dotąd nie najpoważniejszej zgody Zachodu na dalszą eskalację konfliktu na Wschodzie? Z czego tu się cieszyć? Że ludzie będą ginąć i że przemysł zbrojeniowy na tym zarobi?

Jak giną na Ukrainie to cacy?! Czyli, że co bronić się nie mogą?! Ja jestem tylko ciekaw czemu służby państwa jeszcze nie zaczęły wyłapywać ruskich agentów Konfy w Polsce ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Frends in dick niezalogowany
przedwczoraj o 12:25
Trump przyklepie byle jaki rozejm a potem wojna 2.0 ?? Polscy żołnierze szykują się na tą ukrainę czy nie ? Długugopus przyklepie ??
~~Jurek niezalogowany
przedwczoraj o 12:30
Długugopus przyklepie Janusz
~~Janusz z poddasza niezalogowany
przedwczoraj o 12:51
W poniedziałek Finlandia poinformowała, że nad ranem wykryto awarię kabla podmorskiego C-Lion 1, który po dnie Morza Bałtyckiego biegnie z Helsinek do Rostocku. Do uszkodzenia łącza doszło na południe od szwedzkiej wyspy Olandia. Państwowa firma Cinia stwierdziła, że najbardziej prawdopodobną przyczynąW poniedziałek Finlandia poinformowała, że nad ranem wykryto awarię kabla podmorskiego C-Lion 1, który po dnie Morza Bałtyckiego biegnie z Helsinek do Rostocku. Do uszkodzenia łącza doszło na południe od szwedzkiej wyspy Olandia. Państwowa firma Cinia stwierdziła, że najbardziej prawdopodobną przyczyną jest "siła zewnętrzna" i nie wykluczyła celowego działania.est "siła zewnętrzna" i nie wykluczyła celowego działania.

To nie my !
~~pinochet niezalogowany
przedwczoraj o 13:06
~~pytanie napisał(a): Konrad Berkowicz

Czy tylko ja z przerażeniem patrzę na entuzjazm wszelkiej maści lewactwa wobec poważnej, nie wiem czy jak dotąd nie najpoważniejszej zgody Zachodu na dalszą eskalację konfliktu na Wschodzie? Z czego tu się cieszyć? Że ludzie będą ginąć i że przemysł zbrojeniowy na tym zarobi?

Jak giną na Ukrainie to cacy?! Czyli, że co bronić się nie mogą?! Ja jestem tylko ciekaw czemu służby państwa jeszcze nie zaczęły wyłapywać ruskich agentów Konfy w Polsce ?

Powiedz to facetom wylapywanym na ulicach ukraińskich miast i wysyłanym na front jako mięso armatnie.Ci co zarabiają na tej wojnie są za dalszą eskalacja walk i przeciw rozejmowi.
~~Mykoła niezalogowany
przedwczoraj o 13:21
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pytanie napisał(a): Konrad Berkowicz

Powiedz to facetom wylapywanym na ulicach ukraińskich miast i wysyłanym na front jako mięso armatnie.Ci co zarabiają na tej wojnie są za dalszą eskalacja walk i przeciw rozejmowi.

Ruska onuco , u was jak zawsze bojców mnogo .
Jakiemu rozejmowi , kto tu kogo napadł 1000 dni temu ? Oby ci jakiś odłamek z ruskie zabłąkanej rakiety , matkę zabił. I resztę rodziny też.Poczujesz wtedy co my mamy na co dzień.
~~Lucjan niezalogowany
przedwczoraj o 13:44
Dziś w nocy ukraińskie siły po raz pierwszy wykorzystały pociski ATACMS do zaatakowania terytorium Rosji — poinformował we wtorek rano portal RBK-Ukraina, powołując się na źródło wojskowe. Cel został pomyślnie trafiony — dodano.

TO SIĘ NA PODDSZU NIE SPOBA.
~~Brązoworudy Pustynnik niezalogowany
przedwczoraj o 13:57
~~Mykoła napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie napisał(a): Konrad Berkowicz

Ruska onuco , u was jak zawsze bojców mnogo .
Jakiemu rozejmowi , kto tu kogo napadł 1000 dni temu ? Oby ci jakiś odłamek z ruskie zabłąkanej rakiety , matkę zabił. I resztę rodziny też.Poczujesz wtedy co my mamy na co dzień.

A dlaczego siedzisz w Polsce? Znam dużo takich ukraińskich bohaterów ,którzy uciekli przed poborem do Polski i chcą odbicia Krymu.Mam dużo znajomych na Ukrainie i wiem że mężczyźni się ukrywają jak mogą przed poborem.Normslni ludzie chcą pokoju,a takie zboki jak ty walki ,ale nie swoimi rękoma.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.