~~pytanie napisał(a): Konrad Berkowicz
Czy tylko ja z przerażeniem patrzę na entuzjazm wszelkiej maści lewactwa wobec poważnej, nie wiem czy jak dotąd nie najpoważniejszej zgody Zachodu na dalszą eskalację konfliktu na Wschodzie? Z czego tu się cieszyć? Że ludzie będą ginąć i że przemysł zbrojeniowy na tym zarobi?
Jak giną na Ukrainie to cacy?! Czyli, że co bronić się nie mogą?! Ja jestem tylko ciekaw czemu służby państwa jeszcze nie zaczęły wyłapywać ruskich agentów Konfy w Polsce ?
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie napisał(a): Konrad Berkowicz
Czy tylko ja z przerażeniem patrzę na entuzjazm wszelkiej maści lewactwa wobec poważnej, nie wiem czy jak dotąd nie najpoważniejszej zgody Zachodu na dalszą eskalację konfliktu na Wschodzie? Z czego tu się cieszyć? Że ludzie będą ginąć i że przemysł zbrojeniowy na tym zarobi?
Jak giną na Ukrainie to cacy?! Czyli, że co bronić się nie mogą?! Ja jestem tylko ciekaw czemu służby państwa jeszcze nie zaczęły wyłapywać ruskich agentów Konfy w Polsce ?
Powiedz to facetom wylapywanym na ulicach ukraińskich miast i wysyłanym na front jako mięso armatnie.Ci co zarabiają na tej wojnie są za dalszą eskalacja walk i przeciw rozejmowi.
~~Mykoła napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie napisał(a): Konrad Berkowicz
Powiedz to facetom wylapywanym na ulicach ukraińskich miast i wysyłanym na front jako mięso armatnie.Ci co zarabiają na tej wojnie są za dalszą eskalacja walk i przeciw rozejmowi.
Ruska onuco , u was jak zawsze bojców mnogo .
Jakiemu rozejmowi , kto tu kogo napadł 1000 dni temu ? Oby ci jakiś odłamek z ruskie zabłąkanej rakiety , matkę zabił. I resztę rodziny też.Poczujesz wtedy co my mamy na co dzień.
A dlaczego siedzisz w Polsce? Znam dużo takich ukraińskich bohaterów ,którzy uciekli przed poborem do Polski i chcą odbicia Krymu.Mam dużo znajomych na Ukrainie i wiem że mężczyźni się ukrywają jak mogą przed poborem.Normslni ludzie chcą pokoju,a takie zboki jak ty walki ,ale nie swoimi rękoma.