~~Siwa Mydlnica napisał(a): Osobiście mam zdanie o waszej..."" empatii"..No chyba że jest okazaną wyb ranym
~~Złotożółty Sadziec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Siwa Mydlnica napisał(a): Osobiście mam zdanie o waszej..."" empatii"..No chyba że jest okazaną wyb ranym
"Konferencję otworzył Starosta Bolesławiecki Tomasz Gabrysiak, który podkreślił znaczenie zdrowego odżywiania i aktywności fizycznej w codziennym życiu"
......tak patrze na zdjecia bo są na 2 portalach i zaczynam się martwić o Staroste
Gabrysiaka- oj duzo zdrowia go kosztuje ta funkcja a jeszcze bardziej wyczyny dyr szpitala Barczyka.
~~Złotożółty Sadziec napisał(a):
ma "odjazdowo "z pupilem basenowego;)
~~Złotożółty Sadziec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Siwa Mydlnica napisał(a): Osobiście mam zdanie o waszej..."" empatii"..No chyba że jest okazaną wyb ranym
"Konferencję otworzył Starosta Bolesławiecki Tomasz Gabrysiak, który podkreślił znaczenie zdrowego odżywiania i aktywności fizycznej w codziennym życiu"
......tak patrze na zdjecia bo są na 2 portalach i zaczynam się martwić o Staroste
Gabrysiaka- oj duzo zdrowia go kosztuje ta funkcja a jeszcze bardziej wyczyny dyr szpitala Barczyka.
~~Złotożółty Sadziec napisał(a):Co się dziwisz jak dług szpitala jest wysoki jeszcze wyższy niż parę lat temu. To jak papa który nadzoruje ma mieć czyste sumienie? Do tego jak dodać sprawy z ul. Orlej i Staroszkolnej to już wogoleKtoś napisał: ~~Siwa Mydlnica napisał(a): Osobiście mam zdanie o waszej..."" empatii"..No chyba że jest okazaną wyb ranym