~~Kasztanowordzawa Żurawka napisał(a): Z wypowiedzi bardzo wielu przebija zazdrość i chęć zemsty, że" to nie ja tyle zarobiłem". Trzeba było się uczyć i nie wagarować. A ci wszyscy ,którzy teraz siedzieli w tej komisji to ile zarobili? jeszcze więcej, a ten Stróżyk PRLowski generał zarzuca zdradę bo nie wydano pieniędzy na samoloty tankowce. Ludzie ogarnijcie się i nie słuchajcie tej propagandy wylewającej się z neo TVP i TVN.
~~Jasnobrunatna Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kasztanowordzawa Żurawka napisał(a): Z wypowiedzi bardzo wielu przebija zazdrość i chęć zemsty, że" to nie ja tyle zarobiłem". Trzeba było się uczyć i nie wagarować. A ci wszyscy ,którzy teraz siedzieli w tej komisji to ile zarobili? jeszcze więcej, a ten Stróżyk PRLowski generał zarzuca zdradę bo nie wydano pieniędzy na samoloty tankowce. Ludzie ogarnijcie się i nie słuchajcie tej propagandy wylewającej się z neo TVP i TVN.
Ale PiSi bełkot.
Nikt normalny nie zazdrości złodziejstwa. No chyba, że jest z PiSu, gdzie takie standardy i akceptacja dojenia Państwa to norma.
Zastosowana autokorekta
~~Kasztanowordzawa Żurawka napisał(a): Z wypowiedzi bardzo wielu przebija zazdrość i chęć zemsty, że" to nie ja tyle zarobiłem". Trzeba było się uczyć i nie wagarować. A ci wszyscy ,którzy teraz siedzieli w tej komisji to ile zarobili? jeszcze więcej, a ten Stróżyk PRLowski generał zarzuca zdradę bo nie wydano pieniędzy na samoloty tankowce. Ludzie ogarnijcie się i nie słuchajcie tej propagandy wylewającej się z neo TVP i TVN.