Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Członek podkomisji Macierewicza z Bolesławca zgarnął ponad 200 000 zł z samych kilometrówek
~~Rutkowski niezalogowany
11 godz. 4 min. temu
Powinni się ludzie zebrać i pod domem tego pana protestować dopóki nie zostanie postawiony przed sąd.
Jest wreszcie możliwość bo to osoba z tego miasta, nie jak Macierewicz z Warszawki i te inne złodzieje z pisu.
Tu nie trzeba daleko jechać itp.
Nie chodzi tutaj o jakiś lincz, tylko o sprawiedliwość. Bo płacimy wielkie podatki, a one idą na pierdoły.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jamcito niezalogowany
10 godz. 53 min. temu
Czy to ten sam Andrzej Łuczak ktory byl wybitnie dociekliwy na sesji rady powiatu 12 lat temu? Patrz od strony 4 https://bip.powiatboleslawiecki.pl/bip/318_spboleslawiec/fckeditor/file/Protoko%C5%82y%20z%20posiedzen%20Komisji/V%20kadencja/Komisja%20Edukacji%20Kultury%20i%20Sportu/2016//protokol-eduk-15-kwiecien.pdf
~~Kasztanowordzawa Żurawka niezalogowany
10 godz. 50 min. temu
Z wypowiedzi bardzo wielu przebija zazdrość i chęć zemsty, że" to nie ja tyle zarobiłem". Trzeba było się uczyć i nie wagarować. A ci wszyscy ,którzy teraz siedzieli w tej komisji to ile zarobili? jeszcze więcej, a ten Stróżyk PRLowski generał zarzuca zdradę bo nie wydano pieniędzy na samoloty tankowce. Ludzie ogarnijcie się i nie słuchajcie tej propagandy wylewającej się z neo TVP i TVN.
~~Jamcito niezalogowany
10 godz. 40 min. temu
Szlify sledczego zdobywal walczac w 2016 z dyrektorem II Lo :-) https://bip.powiatboleslawiecki.pl/bip/318_spboleslawiec/fckeditor/file/Protoko%C5%82y%20z%20posiedzen%20Komisji/V%20kadencja/Komisja%20Edukacji%20Kultury%20i%20Sportu/2016//protokol-eduk-15-kwiecien.pdf
~~Jasnobrunatna Macierzanka niezalogowany
10 godz. 29 min. temu
~~Kasztanowordzawa Żurawka napisał(a): Z wypowiedzi bardzo wielu przebija zazdrość i chęć zemsty, że" to nie ja tyle zarobiłem". Trzeba było się uczyć i nie wagarować. A ci wszyscy ,którzy teraz siedzieli w tej komisji to ile zarobili? jeszcze więcej, a ten Stróżyk PRLowski generał zarzuca zdradę bo nie wydano pieniędzy na samoloty tankowce. Ludzie ogarnijcie się i nie słuchajcie tej propagandy wylewającej się z neo TVP i TVN.

Ale PiSi bełkot.
Nikt normalny nie zazdrości złodziejstwa. No chyba, że jest z PiSu, gdzie takie standardy i akceptacja dojenia Państwa to norma.
~~Brunatnożółta Wiśnia niezalogowany
9 godz. 47 min. temu
~~Jasnobrunatna Macierzanka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kasztanowordzawa Żurawka napisał(a): Z wypowiedzi bardzo wielu przebija zazdrość i chęć zemsty, że" to nie ja tyle zarobiłem". Trzeba było się uczyć i nie wagarować. A ci wszyscy ,którzy teraz siedzieli w tej komisji to ile zarobili? jeszcze więcej, a ten Stróżyk PRLowski generał zarzuca zdradę bo nie wydano pieniędzy na samoloty tankowce. Ludzie ogarnijcie się i nie słuchajcie tej propagandy wylewającej się z neo TVP i TVN.

Ale PiSi bełkot.
Nikt normalny nie zazdrości złodziejstwa. No chyba, że jest z PiSu, gdzie takie standardy i akceptacja dojenia Państwa to norma.

No widzisz. Już jesteś z PiSu. Uwielbiam to. Po prostu myślisz inaczej od gawiedzi i już jesteś ...em. Żałosne...

Zastosowana autokorekta

~~Myślący niezalogowany
9 godz. 30 min. temu
Stróżyk miał 20 lat, jak PRL się skończył, więc na pewno był generałem. Tylko twój Morawiecki walczył z komuną stawiając babki w piaskownicy.
~~Zszarzały Łubinnik niezalogowany
7 godz. 41 min. temu
~~Kasztanowordzawa Żurawka napisał(a): Z wypowiedzi bardzo wielu przebija zazdrość i chęć zemsty, że" to nie ja tyle zarobiłem". Trzeba było się uczyć i nie wagarować. A ci wszyscy ,którzy teraz siedzieli w tej komisji to ile zarobili? jeszcze więcej, a ten Stróżyk PRLowski generał zarzuca zdradę bo nie wydano pieniędzy na samoloty tankowce. Ludzie ogarnijcie się i nie słuchajcie tej propagandy wylewającej się z neo TVP i TVN.

Jeszcze Tv 4, i Polsat Comedy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza