Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sikorski czy Trzaskowski? Który z nich powinien wystartować w wyborach prezydenckich? [SONDA]
~~Farmer niezalogowany
15 listopada 2024r. o 16:39
Macie zagadkę PO-PIS owskie pelikany
Kto wygra ?
Czy Rafał Planeta płonie Trzaskowski
Czy Radosław Nie pytaj o żonę Sikorski
Czy Marszałek Wgniatający w ziemię Hołownia
Kogo wystawi Jarosław Spieprzaj dziadu Kaczyński
Kogo poprze Andrzej Sława Ukrainie Duda.

O innych nie piszę bo nie ma ich w składzie karmy dla pelikanów więc nie mają szans w tej pelikaniej farmie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Butelkowy Lędźwian niezalogowany
15 listopada 2024r. o 16:44
Koalicja Obywatelska wystawi jednego z dwóch bardzo dobrych kandydatów.
Każdy z nich w drugiej turze wygra wybory.
PiSowska opozycja ma problem.
Kogokolwiek wystawi, przegra z kretesem.
Ma więc problem kto przyniesie im większą porażkę.
~~Zielony Zawilec niezalogowany
16 listopada 2024r. o 0:31
~~Butelkowy Lędźwian napisał(a): Koalicja Obywatelska wystawi jednego z dwóch bardzo dobrych kandydatów.

I tym sposobem PiS będzie miał prezydenta, bo narodowcy za żadne skarby nie poprą kandydata PO.
~~Jaskrawoniebieski Świerk niezalogowany
18 listopada 2024r. o 21:06
~~dbl napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonożółta Aukuba napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~dbl napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Boleslawianka napisał(a): Teraz Polska się zwija ,szkoda Ceny rosną ,gospodarka pada powtórka z rozrywki .szkoda że zapomnieliście o reformach Balcerowicza

Mi jakoś lepiej żyje się teraz jak za złodziei z PIS ,ponieważ za PO dostałem po 40 latach pracy emeryturę i mam za co żyć na nic mi nie brakuje !Poczekaj.

Nie ma na co czekać ,korzystam z życia ,niedawno wróciłem z zagranicznych wczasów i już rezerwuję Sylwestra nad Morzem w Kołobrzegu .

Słabo. Sylwester w Kołobrzegu??? W życiu!!!
~~Płowy Starzec niezalogowany
18 listopada 2024r. o 21:41
~~Butelkowy Lędźwian napisał(a): Koalicja Obywatelska wystawi jednego z dwóch bardzo dobrych kandydatów.

Żaden, bo każdy z nich to porażka.A tak na prawdę to kandydatem KO będzie Donald Tusk
~~Brązowawy Groszek niezalogowany
przedwczoraj o 7:24
~~Płowy Starzec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Butelkowy Lędźwian napisał(a): Koalicja Obywatelska wystawi jednego z dwóch bardzo dobrych kandydatów.

Żaden, bo każdy z nich to porażka.A tak na prawdę to kandydatem KO będzie Donald Tusk

Też tak myślę , że tusk wystawił daremniaków żeby samemu wystartować.
~~Koralowy Tulipanowiec niezalogowany
przedwczoraj o 7:55
~~Płowy Starzec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Butelkowy Lędźwian napisał(a): Koalicja Obywatelska wystawi jednego z dwóch bardzo dobrych kandydatów.

Pół roku temu to powiedziałam znajomym wskoczy w ostatniej chwili tak jak to zrobił z Kidawa Błońska.
~~Złotoruda Wiekuistka niezalogowany
przedwczoraj o 9:19
~~Zielony Zawilec napisał(a):

I tym sposobem PiS będzie miał prezydenta, bo narodowcy za żadne skarby nie poprą kandydata PO.

A może o to chodzi żeby mieć prezydenta z opozycji bo wtedy nic nie trzeba robić jak teraz. Bo i tak veto postawi...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza