~~Butelkowy Lędźwian napisał(a): Koalicja Obywatelska wystawi jednego z dwóch bardzo dobrych kandydatów.
Każdy z nich w drugiej turze wygra wybory.
PiSowska opozycja ma problem.
Kogokolwiek wystawi, przegra z kretesem.
Ma więc problem kto przyniesie im większą porażkę.
~~dbl napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonożółta Aukuba napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~dbl napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Boleslawianka napisał(a): Teraz Polska się zwija ,szkoda Ceny rosną ,gospodarka pada powtórka z rozrywki .szkoda że zapomnieliście o reformach Balcerowicza
Mi jakoś lepiej żyje się teraz jak za złodziei z PIS ,ponieważ za PO dostałem po 40 latach pracy emeryturę i mam za co żyć na nic mi nie brakuje !Poczekaj.
Nie ma na co czekać ,korzystam z życia ,niedawno wróciłem z zagranicznych wczasów i już rezerwuję Sylwestra nad Morzem w Kołobrzegu .
Słabo. Sylwester w Kołobrzegu??? W życiu!!!
~~Butelkowy Lędźwian napisał(a): Koalicja Obywatelska wystawi jednego z dwóch bardzo dobrych kandydatów.
~~Płowy Starzec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Butelkowy Lędźwian napisał(a): Koalicja Obywatelska wystawi jednego z dwóch bardzo dobrych kandydatów.
Żaden, bo każdy z nich to porażka.A tak na prawdę to kandydatem KO będzie Donald Tusk
~~Płowy Starzec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Butelkowy Lędźwian napisał(a): Koalicja Obywatelska wystawi jednego z dwóch bardzo dobrych kandydatów.
Żaden, bo każdy z nich to porażka.A tak na prawdę to kandydatem KO będzie Donald Tusk
~~Zielony Zawilec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Butelkowy Lędźwian napisał(a): Koalicja Obywatelska wystawi jednego z dwóch bardzo dobrych kandydatów.
I tym sposobem PiS będzie miał prezydenta, bo narodowcy za żadne skarby nie poprą kandydata PO.