Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Poseł Szymon Pogoda krytykuje premiera Tuska i pyta o pomoc dla powodzian [WIDEO]
~~klucznick niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 14:28
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Kampania trwa, Nawrocki popiera Polexit, Pawłowicz Putina, Adrian bojkotuje Unię i woli szusować. Szambo z Republiki atakuje Owsiaka i skamle o pieniądze. W sumie PiSia szczujnia w akcji, straszy i grozi. PiSowscy złodzieje zadławcie się nienawiścią i hejtem, nie bójmy się podłej PiSowskiej szajki.
Na pohybel staremu dziadowi.

Za to Tusk i Trzaskowski zadbali o wygodę Warszawiaków i nie zrobili szczytu unijnego w Polsce ze względu na możliwe korki uliczne.

Czekaj , czekaj synu шофёрa , to teraz unia jest cacy ? A słowa Dupy że
- ,,Unia Europejska jako to wyimaginowana wspólnota, z której dla Polaków niewiele wynika" , to się już zapomniały ?
Plunąć w wasze zakłamana ryje to mało , pała i lać po tych kłamliwych mordach. Aż zrozumiecie nieroby ,że tylko praca czyni ludzi bogatymi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pospolity janusz forumowy niezalogowany
6 stycznia 2025r. o 17:40
A nikt tak cieżko nie pracuje jak Tusk. Nieźle się chłop narobi od wtorku do czwartku.
~~Jurek niezalogowany
7 stycznia 2025r. o 20:37
Jarosław Kaczyński;
"Jestem pytany o węgiel brunatny, dlaczego będzie go można kupować do użytku domowego także węgiel brunatny, że podobno jest szkodliwy. No ja, proszę państwa, nie ukrywam, że sprawy węgla brunatnego nie zgłębiałem. Wiem, że są wielkie kopalnie i wielkie elektrownie, w tym największa w Europie w Bełchatowie, i to się pali, to się dymi i jakoś ludzie tam żyją. Tam jest nawet najbogatsza gmina w Polsce. Są takie miejsca tam na rogu, gdzie jest zbieg granic Polski, Czech i Niemiec. Tam jest kilkanaście takich wielkich kopalń, wielkich elektrowni i jakoś nic nie słychać, żeby tam ludzie umierali".
~~Rafał niezalogowany
7 stycznia 2025r. o 21:00
Tylko Rafałek Szymonku !
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 19:35
Sześć lat temu zamordowany został mój mąż Paweł Adamowicz. Sąd Apelacyjny w Gdańsku prawomocnie orzekł, że była to zbrodnia na tle politycznym.

Kaczyński i Kurski nie odpowiedzieli za zarazę nienawiści, którą rozpętali w Polsce. Zarazę, która zabiła nie tylko mojego męża – nienawiść polsko-polska przyniosła także inne ofiary, te znane i te bezimienne.

Kaczyński i Kurski nie trzymali noża, którym zamordowany został Paweł Adamowicz. Ale Kaczyński, Kurski i inni pracownicy medialnych szczujni, to głosy w głowie mordercy mojego męża.

Za takie sączenie nienawiści do głów nie idzie się do więzienia, ale dopóki jako naród będziemy pozwalać komukolwiek, żeby nienawiść była jego głównym sposobem uprawiania polityki, dopóty szaleńcy zarażeni tą nienawiścią będą chwytali za noże, zaszczute dzieci będą sięgały po sznury, rodziny nie będą ze sobą rozmawiać, a my wszyscy będziemy bali się wyrażania własnych poglądów. Zaszczuty naród nigdy nie będzie wolnym narodem!

Nienawiść Kaczyńskiego ma jeden cel: jak najbardziej podzielić Polaków, wszelkimi środkami, w każdym obszarze naszego polskiego życia. Bo wie, że po jednej stronie tego polskiego rowu będą jego wyborcy: wszyscy, którzy w tej nienawiści odnajdują ujście swoich życiowych frustracji, jakichkolwiek niepowodzeń, złości na cokolwiek. Kaczyński jest papieżem tego zła, bo zapewnia mu ono polityczne istnienie – bez nienawiści, nie byłoby go w polityce.

I niech każda i każdy zada sobie pytanie, czy polityk, który cynicznie żeruje wyłącznie na złych emocjach, podsyca je wyłącznie po to, by zdobyć i utrzymać władzę, jest godny naszego zaufania? I czy gotowi jesteśmy być współodpowiedzialnymi za śmiertelne żniwo tej nienawiści?

Magda Adamowicz
~~Purpurowa Konwalia niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 19:59
~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Sześć lat temu zamordowany został mój mąż Paweł Adamowicz. Sąd Apelacyjny w Gdańsku prawomocnie orzekł, że była to zbrodnia na tle politycznym.

Kaczyński i Kurski nie odpowiedzieli za zarazę nienawiści, którą rozpętali w Polsce. Zarazę, która zabiła nie tylko mojego męża – nienawiść polsko-polska przyniosła także inne ofiary, te znane i te bezimienne.

Kaczyński i Kurski nie trzymali noża, którym zamordowany został Paweł Adamowicz. Ale Kaczyński, Kurski i inni pracownicy medialnych szczujni, to głosy w głowie mordercy mojego męża.

Za takie sączenie nienawiści do głów nie idzie się do więzienia, ale dopóki jako naród będziemy pozwalać komukolwiek, żeby nienawiść była jego głównym sposobem uprawiania polityki, dopóty szaleńcy zarażeni tą nienawiścią będą chwytali za noże, zaszczute dzieci będą sięgały po sznury, rodziny nie będą ze sobą rozmawiać, a my wszyscy będziemy bali się wyrażania własnych poglądów. Zaszczuty naród nigdy nie będzie wolnym narodem!

Nienawiść Kaczyńskiego ma jeden cel: jak najbardziej podzielić Polaków, wszelkimi środkami, w każdym obszarze naszego polskiego życia. Bo wie, że po jednej stronie tego polskiego rowu będą jego wyborcy: wszyscy, którzy w tej nienawiści odnajdują ujście swoich życiowych frustracji, jakichkolwiek niepowodzeń, złości na cokolwiek. Kaczyński jest papieżem tego zła, bo zapewnia mu ono polityczne istnienie – bez nienawiści, nie byłoby go w polityce.

I niech każda i każdy zada sobie pytanie, czy polityk, który cynicznie żeruje wyłącznie na złych emocjach, podsyca je wyłącznie po to, by zdobyć i utrzymać władzę, jest godny naszego zaufania? I czy gotowi jesteśmy być współodpowiedzialnymi za śmiertelne żniwo tej nienawiści?

Magda Adamowicz

100/100 .
~~Uj niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 20:21
Kiedy Trump anektuje Polskę ?? Co na to ...y ??

Zastosowana autokorekta

~~umorusany czajnik niezalogowany
8 stycznia 2025r. o 22:22
Na co Trumpowi platformerska Polska?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!