~~Amarantowa Pietruszka niezalogowany 20 godz. 42 min. temu
POZ i Przychodnia pana dyrektora powinny się skupić na zapewnieniu tej opieki lekarskiej wszystkim ludziom. Sytuacje z ostatnich kilku tygodni ... cały poniedziałek dokładnie od godziny 8 do 17 próbowałam dodzwonić się do przychodni, wykonałam około 25 telefonów- oczywiście się nie dodzownilam, kolejnego dnia ( wtorek ) próbowałam nadal, po nieudanych próbach mąż pojechał i próbował mnie umówić do lekarza ... jedyny termin jaki mu recepcjonistka mogła zaoferować to wizyta w piątek!!!! Z bólem od poniedziałku do piątku .... inna sytuacja dotyczy dziecka z gorączka, oczywiście telefonicznie umówić sie nie udało, więc w czwartkowe przedpołudnie jade do przychodni i uzyskuje informację, że najbliższy termin wizyty to poniedziałek.... nie ukrywam, że moje niezadowolenie było ogromne, ale komentarze Pani recepcjonistki jeszcze gorsze i sugerowanie, że mamy jeszcze SOR w Bolesławcu, nocną i swiateczna pomóc w szpitalu po godzinie 18:00 .....
~~Oliwkowy Winobluszcz niezalogowany 19 godz. 46 min. temu
Dziennikarze RadioZET.pl Radosław Gruca i Błażej Makarewicz zapraszają na kolejny odcinek podcastu #podejrzanipolitycy. … pewnie niedługo wystąpi Kamil Barczyk.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.