Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Niezalogowany Jurek niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 7:29
Że obywatelski i niezależny kandydat Nowogrodzki swoją kampanię będzie robił w rosyjskiej telewizji, to nie wiedziałem W głównym wydaniu "Wiadomości" w telewizji Pierwyj Kanał mówią właśnie, że nawet w Polsce zaczynają zauważać, że Ukraina nie powinna być w NATO .A mógł nie uważać nic, w tym temacie.

Brawo, panie @NawrockiKn
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Miłorząb niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 9:49
Jak wygra czarno czerwono żółty rafa'u
to już po demokracji
~~8 gwiazdek niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 11:01
~~Miłorząb napisał(a): Jak wygra czarno czerwono żółty rafa'u
to już po demokracji

Jakiś ty demokrata taki jak Romanowski ? Kaczor i demokracja ha ha ,okradali Polaków 8 lat, łamali KONSTYTUCJĘ ,To co zrobili z Sądami to nie wystarczy 20 lat żeby uporządkować
~~Nowogrodzki niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 16:18
Sutener Nowogrodzki głosi , że jak zostanie prezydentem to zakupi firmom transportowym nowe elektroniczne tachografy .koszt takiego tacho to około 8 tys sztuka .Może by tak zakupił ludziom pompy ciepła, żeby nie marzli ?
~~Juras niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 17:47
Ja pójdę na wybory , aby nigdy więcej nie istnieli w sferze publicznej tacy osobnicy jak duda/celowe/ czy kandydat pis Nowogrodzki
W kraju pis kandydatem na prezydenta może być alfons , równie dobrze złodziej i dziwny czlowiek . Byle by odpowiadał standardom pis .

Kandydat pis Nowogrodzki odpowiada jak przedstawiciel patologii społecznej. Skoro handlował żywym towarem, czyli handlował kobietami, które podsyłał gangsterom, to cóż można się po nim spodziewać. Wykonuje rozkazy Kaczyńskiego, który finansuje mu wyścig na prezydenta Polski. I jest bezwzględnym karierowiczem, amatorem boksu, a ten sport niszczy mózg i inteligencję. Jest rosyjskim agentem, bo w PiS agentów jest bardzo dużo. Dlatego udają patriotów a pracują na rzecz Rosji i polexitu.

Zastosowana autokorekta

~~Purpurowa Konwalia niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 17:55
Holecka w TV republika mówi ,że notowania Trzaskowskiego lecą na łeb na szyję ,sytuacja jest podobna ja 10 lat temu z Komorowskim ,mówi ,że może być taka sytuacja jak z Kidawą która została wymieniona .A ja patrzę na sondaże i pokazują że Trzaskowski ma 47,9% poparcia a Nowogrodzki 28%.
~~Amarantowa Daglezja niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 19:25
~~Purpurowa Konwalia napisał(a): Holecka w TV republika mówi ,że notowania Trzaskowskiego lecą na łeb na szyję ,sytuacja jest podobna ja 10 lat temu z Komorowskim ,mówi ,że może być taka sytuacja jak z Kidawą która została wymieniona .A ja patrzę na sondaże i pokazują że Trzaskowski ma 47,9% poparcia a Nowogrodzki 28%.

I co tu wybrać? Kiłę czy rzeżączkę?
~~ niezalogowany
10 stycznia 2025r. o 19:32
~~8 gwiazdek napisał(a): Kaczor i demokracja ha ha ,okradali Polaków 8 lat, łamali KONSTYTUCJĘ ,To co zrobili z Sądami to nie wystarczy 20 lat żeby uporządkować

Jak ktos jest słabo zorganizowany i nieudolny to i pół wieku nie starczy.
~~Nowogrodzki napisał(a): Sutener Nowogrodzki głosi , że jak zostanie prezydentem to zakupi firmom transportowym nowe elektroniczne tachografy .koszt takiego tacho to około 8 tys sztuka .Może by tak zakupił ludziom pompy ciepła, żeby nie marzli ?

Przeciez Tusk i jego koleżanka Ursula wymusiła te tachografy na polskich firmach transportowych ! Tak jak pompy ciepła, fotowoltaikę i likwidacje kopalń ! Od roku 2026 zgodnie z praweem UE nawet busy będą miały tachografy !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.