Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Nowogrodzki niezalogowany
11 stycznia 2025r. o 21:56
~~ napisał(a): Czy ten katolik Nawrocki ma ślub kościelny, czy żyje na kartę rowerową ?

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bolecnauta niezalogowany
11 stycznia 2025r. o 22:13
~~xyz napisał(a): Ja jestem wyborcą prawicowym i katolikiem praktykującym

Na moje to ty xujem bezmózgim jestes..
~~Kto pyta niezalogowany
11 stycznia 2025r. o 22:15
Jak donosi "Gazeta Wyborcza", para wzięła ślub na początku lat 2000. Wychowują wspólnie trójkę dzieci: Daniela, który jest dziennikarzem "Gazety Morskiej", Antoniego oraz Katarzynę.
~~Nikt nie pyta niezalogowany
11 stycznia 2025r. o 22:23
z kim spotkał się dziś Nawrocki na Jasnej Górze?
„Dziękuję (...) za to, że byliście ze mną przez tyle lat. Rzeczywiście byliście przy mnie, gdy byłem szeregowym pracownikiem Instytutu Pamięci Narodowej”
~~Wrzosowy Wielosił niezalogowany
11 stycznia 2025r. o 23:47
~~bolecnauta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ja jestem wyborcą prawicowym i katolikiem praktykującym

Na moje to ty xujem bezmózgim jestes..

A ty pewnie kałowcem.
~~Szatan niezalogowany
12 stycznia 2025r. o 5:04
Udostępnienie Jasnej Góry dla kampanii kandydata PiSS i to robionej razem z kibolami powinno skutkować interwencją Nuncjatury Apostolskiej. Używanie najważniejszego sanktuarium maryjnego do polityki partyjnej potwierdza, że Kościół Polski przestaje być Kościołem Powszechnym.
~~Brązowoszara Perowskia niezalogowany
12 stycznia 2025r. o 7:56
"Miliony Polaków zastanawiają się czy znany z uległości wobec wszelkich nakazów Unii Europejskiej rząd Donalda Tuska i kandydat tego obozu na prezydenta Rafał Trzaskowski będą realizowali założenia przyjętego Paktu Imigracyjnego. Tymczasem kandydat na prezydenta Trzaskowski i sam Tusk prześcigają się w deklaracjach o zapewnieniu szczelności polskich granic i blokowania migracji. Można im wierzyć?"

wPolsce24
~~Ciemnoczerwony Czyściec niezalogowany
12 stycznia 2025r. o 8:51
"pokłoń się przed jego majestatem" taki baner pojawił się kiedyś na stadionie Legii i to jest dobre hasło dla przeciwników Pana Dr Nawrockiego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza