~~Nagonka na polskość napisał(a):Ktoś napisał: ~~Purpurowa Konwalia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kpina napisał(a): Dla Nawrockiego przestępca Kamiński to wzór do odznaczenia... wstyd i kpina z Polski
Polacy to pomylony naród przecież ten pajac nie umywa się do Mencena czy Hołowni !
Taaaaa przestępca bo Polak! i Karol też BE bo Polak,za to dwaj pozostali są CACY bo pochodzenia niemieckiego i ukraińskiego
Z niego taki Polak jak z Tuska Niemiec !
~~Purpurowa Konwalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nagonka na polskość napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Purpurowa Konwalia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kpina napisał(a): Dla Nawrockiego przestępca Kamiński to wzór do odznaczenia... wstyd i kpina z Polski
Polacy to pomylony naród przecież ten pajac nie umywa się do Mencena czy Hołowni !
Taaaaa przestępca bo Polak! i Karol też BE bo Polak,za to dwaj pozostali są CACY bo pochodzenia niemieckiego i ukraińskiego
Czyli... prawdziwy Polak ;)
Rzecz jasna Nawrocki - a w maju Nawr...ót
~~Trudno nadążyć napisał(a):Ktoś napisał: ~~Purpurowa Konwalia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nagonka na polskość napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Purpurowa Konwalia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kpina napisał(a): Dla Nawrockiego przestępca Kamiński to wzór do odznaczenia... wstyd i kpina z Polski
Zadałem pytanie czy ten Polak katolik ma ślub kościelny ?
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Purpurowa Konwalia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nagonka na polskość napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Purpurowa Konwalia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kpina napisał(a): Dla Nawrockiego przestępca Kamiński to wzór do odznaczenia... wstyd i kpina z Polski
Ale co lewakowi do ślubów kościelnych?? Patrz co zrobi dla Polski i Polaków ,to jest ważne,
a nie jak Ąrzej Donek czy Rafau, dbają tylko aby dobrze zrobić Niemcom i Ukraińcom i jeszcze Izraelowi
~~Jakaś Para Noja napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Purpurowa Konwalia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Nagonka na polskość napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Purpurowa Konwalia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kpina napisał(a): Dla Nawrockiego przestępca Kamiński to wzór do odznaczenia... wstyd i kpina z Polski
Ale co lewakowi do ślubów kościelnych?? Patrz co zrobi dla Polski i Polaków ,to jest ważne,
a nie jak Ąrzej Donek czy Rafau, dbają tylko aby dobrze zrobić Niemcom i Ukraińcom i jeszcze Izraelowi
Ja jestem wyborcą prawicowym i katolikiem praktykującym dlatego zadałem takie pytanie czy Nawrocki ma ślub kościelny ? ,dla przykładu taki Kurski ma już trzeci ślub kościelny i dwa rozwody .