~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Nie interesuje mnie z kim i po co spotykał się w apartamencie pan Nowogrodzki, i co w nich uprawiał . Na pewno nie dynamiczną politykę zagraniczną .To sprawa między nim a jego żoną, która powiła bombelka w wieku 16 lat. Ważne jest dlaczego nie płacił i dlaczego ukrywał to przed opinią publiczną? Na te pytania niezależny kandydat PiS na prezydenta musi odpowiedzieć.
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Nie interesuje mnie z kim i po co spotykał się w apartamencie pan Nowogrodzki, i co w nich uprawiał . Na pewno nie dynamiczną politykę zagraniczną .To sprawa między nim a jego żoną, która powiła bombelka w wieku 16 lat. Ważne jest dlaczego nie płacił i dlaczego ukrywał to przed opinią publiczną? Na te pytania niezależny kandydat PiS na prezydenta musi odpowiedzieć.
On tam w osobności biblię studiował. A u żony w wieku 16 lat to niepokalane poczęcie.
~~Brunatnofioletowy Pięciornik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Nie interesuje mnie z kim i po co spotykał się w apartamencie pan Nowogrodzki, i co w nich uprawiał . Na pewno nie dynamiczną politykę zagraniczną .To sprawa między nim a jego żoną, która powiła bombelka w wieku 16 lat. Ważne jest dlaczego nie płacił i dlaczego ukrywał to przed opinią publiczną? Na te pytania niezależny kandydat PiS na prezydenta musi odpowiedzieć.
On tam w osobności biblię studiował. A u żony w wieku 16 lat to niepokalane poczęcie.
Proszę o wezwanie karetki, ten pan powyżej zaczyna sam ze sobą pisać , i jeszcze kaftan nie zapomnijcie
Kobiety stanowią 53 procent elektoratu, więc w zasadzie same możemy wysłać PiSiego alfonsa w kosmos...
~~Brunatnofioletowy Pięciornik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Nie interesuje mnie z kim i po co spotykał się w apartamencie pan Nowogrodzki, i co w nich uprawiał . Na pewno nie dynamiczną politykę zagraniczną .To sprawa między nim a jego żoną, która powiła bombelka w wieku 16 lat. Ważne jest dlaczego nie płacił i dlaczego ukrywał to przed opinią publiczną? Na te pytania niezależny kandydat PiS na prezydenta musi odpowiedzieć.
Proszę o wezwanie karetki, ten pan powyżej zaczyna sam ze sobą pisać , i jeszcze kaftan nie zapomnijcie
Zacznij od siebie bo za ilu tu piszesz tłuczku kartoflany?