~~Białawoszary Bieluń napisał(a): Niech nas Bóg broni wszechmogący od ludzi o mentalności Nawrockiego ,Kaczyńskiego ,Ziobry ,bo to oznacza kolejną rzeź europejską.
~~Białawoszary Bieluń napisał(a): Niech nas Bóg broni wszechmogący od ludzi o mentalności Nawrockiego ,Kaczyńskiego ,Ziobry ,bo to oznacza kolejną rzeź europejską.
~~Srebrna Portulaka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Białawoszary Bieluń napisał(a): Niech nas Bóg broni wszechmogący od ludzi o mentalności Nawrockiego ,Kaczyńskiego ,Ziobry ,bo to oznacza kolejną rzeź europejską.
Bóg już dawno opuścił kościoły po tym jak zobaczył w nich PISich złodziei przed ołtarzem :)
~~Czerwonawy Cedr napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrna Portulaka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Białawoszary Bieluń napisał(a): Niech nas Bóg broni wszechmogący od ludzi o mentalności Nawrockiego ,Kaczyńskiego ,Ziobry ,bo to oznacza kolejną rzeź europejską.
Bóg już dawno opuścił kościoły po tym jak zobaczył w nich PISich złodziei przed ołtarzem :)
Nie kłam
To pokaż mi tego Boga w kościele? :)
~~Srebrna Portulaka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonawy Cedr napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrna Portulaka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Białawoszary Bieluń napisał(a): Niech nas Bóg broni wszechmogący od ludzi o mentalności Nawrockiego ,Kaczyńskiego ,Ziobry ,bo to oznacza kolejną rzeź europejską.
Nie kłam
To pokaż mi tego Boga w kościele? :)
Żeby usłyszeć trzeba mieć uszy, żeby zobaczyć trzeba mieć oczy.