~~Antoni Pierre Dolnięty niezalogowany 26 marca 2025r. o 5:50
Rzecznik Instytutu Pamięci Narodowej Rafał Leśkiewicz opublikował dokumenty mające świadczyć o udziale Karola Nawrockiego w wykładzie w Areszcie Śledczym w Gdańsku, co ma tłumaczyć, że to tam kandydat na prezydenta poznał neonazistę Grzegorza Horodko ps. Śledziu. Tyle tylko, że Służba Więzienna twierdzi, że Nawrocki takiego wykładu nie prowadził. — Po przeprowadzonej kwerendzie możemy wykluczyć, że Karol Nawrocki prowadził w areszcie jakikolwiek wykład. Jego nazwiska brak jest nawet w książce wejść i wyjść jednostki .
On tam te wykłady robił TELEPATYCZNIE , dla PiSu telepatia to bułka z masłem, więc klawisze w więźniu niczego nie dostrzegli.
TELEPATIA -jest rodzajem komunikacji, w której nie używa się słów, a myśli, obrazy czy uczucia są przesyłane do umysłu innej osoby na drodze tzw. kontaktu myślowego. Podczas przekazywania informacji za pomocą telepatii nie używa się żadnego zmysłu.
"W październiku 2024 r. tak Karol Nawrocki przedstawiał tę sytuację w rozmowie z "Gazetą Wyborczą": "Miałem wówczas wystąpienie o Sergiuszu Piaseckim [na przemian przestępcy i znakomitym żołnierzu, walczącym w wojnie 1920 r. oraz II wojnie światowej]. Horodko ( ps. Śledziu)z kolei był po lekturze wszystkich książek Piotra Zychowicza, więc wywiązała się dyskusja historyczna. Swoją drogą ciekawa".
~~Piernikowa Sośnica niezalogowany 26 marca 2025r. o 15:46
Karol Alfons Pucia Nawrocki nie mółgł byś na pogadance w tym więzieniu, bo na "statku miłości" zasypiał z "Biblią" w ręce, taką ksywę miała jego asystentka którą woził po całym Świecie za Nasze podatki :) więc do więzienia na pogadanki wysłał Swojego najlepszego koleżkę Tadzia Batyra :) i tak jego tajemnica jest :)
~~Trudno nadążyć niezalogowany 26 marca 2025r. o 16:22
- Cieszę się, że pan premier, gdy został premierem, zmienił zdanie na temat obrony naszej wschodniej granicy. Przypomnę, że kontestował obronę polskiej granicy, kontestował budowę zapory. Dziś jest jej wielkim rzecznikiem. Jak widać punkt widzenia zależy o punktu siedzenia - przypomniał Donaldowi Tuskowi Prezydent
~~więcej Jarosława niezalogowany 2 kwietnia 2025r. o 7:47
"Nawrocki reprezentuje te wraże siły, okropne, które podnoszą rękę, czy podnosiły na demokrację i praworządność”- powiedział Jarosław Kaczyński 30 marca ,podczas spotkania z wyborcami w Tomaszowie Lubelskim. Trzeba przyznać, że prezes prawdę powie tylko jak się pomyli.
~~bazyliszek niezalogowany 3 kwietnia 2025r. o 19:00
Amerykańskie cła mogą zmniejszyć polski PKB o 0,4 proc. To około 10 mld zł.
- Decyzje Donalda Trumpa są dla mnie zrozumiałe - mówi Karol Nawrocki.
Normalnie Duda 2.0
Żeby popierać cła nakładane na własny kraj, to trzeba być ciężkim kre^tynem. Albo Karolem Nawrockim, lub PiSowcem ale to w sumie to samo.
Jednak wg. mnie ,chyba bardziej obelżywe jest wyzwanie mnie od PiSowca niż kre^tyna
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.