Wdowa po Nikosiu dowiedziała się w końcu kto jest autorem książki o jej mężu i zamierza pozwać autora, niejakiego Batyra vel Nawrockiego.
,,Napisałam nawet do samego Nawrockiego 9 stycznia 2022 roku wiadomość z prośbą
o kontakt do Tadeusza Batyra, ale nie otrzymałam odpowiedzi do dnia dzisiejszego, zignorował to moje pytanie, teraz rozumiem dlaczego”.
Niedopsze
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany 19 godz. 18 min. temu
"Proszę zawnioskować do Donalda Tuska, aby zamknął zachodnią granicę państwa polskiego, bo przez naszą zachodnią granicę przedostają się nielegalni migranci, a Donald Tusk w obawie przed kanclerzem Niemiec nie zamyka naszej zachodniej granicy" - zaapelował Karol Nawrocki do Rafała Trzaskowskiego. Straszenie migrantami to jeden z głównych motywów kampanii niezależnego kandydata Pomagają mu w tym politycy PiS. Marek Suski, Dariusz Piontkowski i Marlena Maląg straszą ośrodkami dla migrantów. Chodzi centra integracji cudzoziemców CIC- praktyczne rozwiązanie, które pozwala obcokrajowcom załatwić w jednym okienku różne sprawy, zamiast biegać od urzędu do urzędu. Wymyślił je Kaczyński i wprowadził to PiS. Sama Maląg, jako ministerka rodziny i polityki społecznej, przecinała wstęgi w pierwszych takich centrach. Teraz Nowogrodzki sutener oskarża o to Tuska.
Żoliborski oszust smoleński najpierw okłamał że jego sutener jest obywatelski i na plakatach wstydził się logo pis. Teraz nagle sutener jest tak pisowski jak najwięksi złodzieje z pisu.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.