Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóż wygrać dotację na ratowanie bezdomnych kotów
~~Tusk niezalogowany
26 listopada 2024r. o 16:12
Nie pchajcie łap w życie zwierząt
Zbiorki aby nabic kabze już nieraz się to potwierdzilo pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnofioletowy Żylistek niezalogowany
26 listopada 2024r. o 16:27
~~Bladoróżowa Magnolia napisał(a): Paranoja, ludzie nie mają gdzie mieszkać po powodzi a tu koty....

No, ojej ciągle ta powódź,Ludzie i tak nie mają gdzie mieszkać i bez powodzi ,co to ma za znaczenie? Paranoją to jest ten komentarz.Glupio tak ciągle myśleć o sobie.Rozejrzyj się dookoła
i nie patrz tylko na czubek swojego nosa.Ciekawe ,że wśród tych kotów na pewno znalazł by się taki który stracił dom w powodzi ,lub został wyrzucony przez "biednego" hmmm nie wiem czy to odpowiednie słowo- człowieka.
~~Żółtobrązowy Orlik niezalogowany
26 listopada 2024r. o 17:45
~~Tusk napisał(a): Nie pchajcie łap w życie zwierząt
napisz to jeszcze raz z imienia i nazwiska hojraku
~~Kirowa Krokosmia niezalogowany
26 listopada 2024r. o 18:21
~~Wiki napisał(a): Ja mam rachunki za płacenia a kot nie. Nie mam zamiaru kotów utrzymywać kiedy właściciel się go pozbył.

Ja mam rachunki za płacenia a bezdomny nie. Nie mam zamiaru bezdomnych utrzymywać kiedy wybrali taki tryb życia.
~~Kirowa Krokosmia niezalogowany
26 listopada 2024r. o 18:22
~~Tusk napisał(a): Nie pchajcie łap w życie zwierząt

Głupie gadanie jakby takie przypadki dotyczyły jedynie zbiórek na pomoc zwierząt. O innych też tak można mówić, tylko po co??
~~Liliowobiała Kufea niezalogowany
26 listopada 2024r. o 18:45
Uwielbiam koty! Po prostu szaleję za nimi! Ludzie, którzy je ratują są dla mnie Super Bohaterami!
~~Żaba niezalogowany
26 listopada 2024r. o 21:06
Milusińskim trzeba pomagać ją pomagam karmię i mam w domu kto nie lubi zwierząt to zły człowiek jest one uczą miłości
~~Ultramarynowy Kasztanowiec niezalogowany
26 listopada 2024r. o 22:04
~~Żółtobrązowy Orlik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tusk napisał(a): Nie pchajcie łap w życie zwierząt
napisz to jeszcze raz z imienia i nazwiska hojraku

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza