Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szok! Ukradli oświetlenie boiska, na którym trenują dzieci
~~On85 niezalogowany
27 listopada 2024r. o 8:28
Nocą ? Nie wiem czy zauważyłeś ale teraz o godzinie 16:30 już jest ciemno , więc to nie jest jeszcze noc a już trzeba oświetlać obiekty , więc nie nocą ale popołudniu .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mlecznobiała Śliwa niezalogowany
27 listopada 2024r. o 9:08
Ale jak to dzieciom. Jak by dorosłym z aj eb al i to by nie było sprawy
~~Ja gut niezalogowany
27 listopada 2024r. o 10:04
~~On85 napisał(a): Nocą ? Nie wiem czy zauważyłeś ale teraz o godzinie 16:30 już jest ciemno , więc to nie jest jeszcze noc a już trzeba oświetlać obiekty , więc nie nocą ale popołudniu .

No wiesz, gdy piłkarze zawodowi kończą rundę jesienną i wyjeżdżają na zgrupowania do ciepłych krajów albo na sztuczne boiska i hale, ty robisz treningi dzieciom w grudniu po 17h? :)
Dzieci to od października powinny w hali trenować z nie w błocie bo później mamy takich techników co im piłka odskakuje bo trenowali na pastwiskach :)
Także nie zasłaniajcie się dziećmi tylko pilnujcie swojego stadionu i zejdźcie na ziemię.
~~Szarobrązowy Maczek niezalogowany
27 listopada 2024r. o 12:09
~~Kupiłem nick napisał(a): Donald Tusk od roku wprowadza biedę do Polski to i kradną oświetlenia. To dopiero początek. Niedługo to trawa z tego stadionu zginie.

Te PISnięty :) gdyby PISim złodziejom wydzierżawili Saharę to po roku już by tam nie było ani ziarenka piaski :)
~~Ciemnobłękitna Skalnica niezalogowany
27 listopada 2024r. o 14:10
~~Ja gut napisał(a):
Ktoś napisał: ~~On85 napisał(a): Nocą ? Nie wiem czy zauważyłeś ale teraz o godzinie 16:30 już jest ciemno , więc to nie jest jeszcze noc a już trzeba oświetlać obiekty , więc nie nocą ale popołudniu .

No wiesz, gdy piłkarze zawodowi kończą rundę jesienną i wyjeżdżają na zgrupowania do ciepłych krajów albo na sztuczne boiska i hale, ty robisz treningi dzieciom w grudniu po 17h? :)
Dzieci to od października powinny w hali trenować z nie w błocie bo później mamy takich techników co im piłka odskakuje bo trenowali na pastwiskach :)
Także nie zasłaniajcie się dziećmi tylko pilnujcie swojego stadionu i zejdźcie na ziemię.

Smerfie Mądralo,idź do swojej chatki Grzybka i się puknij książka w czapkę…będziesz miał dziecko,które trenuje to pogadamy i zobaczysz różnicę w graniu i trenowaniu miedzy boiskiem a halą.Pozdrawiam,Gargamel z KS KOLONII.
~~On85 niezalogowany
27 listopada 2024r. o 15:24
~~Ja gut napisał(a):
Ktoś napisał: ~~On85 napisał(a): Nocą ? Nie wiem czy zauważyłeś ale teraz o godzinie 16:30 już jest ciemno , więc to nie jest jeszcze noc a już trzeba oświetlać obiekty , więc nie nocą ale popołudniu .

No właśnie takie jest podejście ludzi , dziecko nie trenuje gdy jest zimno , oczekuje się obozu za granicą , nie zagra gdy pada deszcz , nie chodzi na wf bo za mała sala , a później dziecko choruje 6 miesięcy , nie przyjmie piłki gdy boisko nie jest jak orlik czy sala , nie ma w sobie chęci i ambicji by dać z siebie więcej bo jest od małego uczone komfortu , a przepraszam sport to nie jest łatwy kawałek chleba i klepanie po ramieniu , warunki są jakie są , i podaj mi jakiś klub w okolicy który jest na tyle profesjonalny że zimę spędza za granicą , co do treningów na sali i orlikach są już badania jak wielki negatywny wpływ na stawy ma gra na takiej nawierzchni ale rodzic jest zadowolony bo nikomu nie kapie na głowę a mały Jasio jest szczęśliwy , ale reasumując gratuluję podejścia , wierzę że Twoje dziecko nie wychodzi na dwór przy ujemnej temperaturze i trenuje na wspaniałych obiektach , wierzę że będziesz miał tyle odwagi i się przedstawisz a my z pełnym podziwem będziemy mogli śledzić poczynania i dopingować przyszłego reprezentanta Polski a być może i zdobywcy Złotej piłki , tego Wam życzę , a reszcie pozwól decydować gdzie mogą , gdzie powinny , i gdzie chcemy by nasze dzieci trenowały , pozdrawiam
~~Ja gut niezalogowany
27 listopada 2024r. o 16:24
Nagadaliście się tyle a wystarczy podać nazwiska swoich trzech najlepszych wychowanków i ich kluby, po treningach zimowych wieczorową porą :)
Ja nie mówię że dziecko nie może wyjść pobiegać zimą albo pojechać na narty, mówię o treningu błotnym jesienią i zimą.
~~Liliowobiała Sałata niezalogowany
27 listopada 2024r. o 19:16
~~Ja gut napisał(a): Nagadaliście się tyle a wystarczy podać nazwiska swoich trzech najlepszych wychowanków i ich kluby, po treningach zimowych wieczorową porą :)
Ja nie mówię że dziecko nie może wyjść pobiegać zimą albo pojechać na narty, mówię o treningu błotnym jesienią i zimą.

I widzisz taki jest poziom Twojej wiedzy , poczytaj , pojedź na kurs , zainteresuj się historia klubu o którym chcesz się wypowiadać , przygotuj się nim zaczniesz pytać o rzeczy o których nie masz pojęcie , ,,Przepisy UEFA i PZPN mówią nam, że wychowanek to „piłkarz, który przebywał w klubie co najmniej trzy lata pomiędzy skończonym 15. rokiem życia (lub na początku sezonu, w którym skończy 15 lat), a 21. rokiem życia (lub na końcu sezonu, w którym skończy 21 lat)”. .... Reasumując jesteś .....strasznie niedouczony , ale o czym tu gadać , masz rację dzieci w błocie grać nie powinny .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.