Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Za nami VII sesja Rady Powiatu Bolesławieckiego. O czym decydowali radni?
~~Rdzawoczerwona Krzewuszka niezalogowany
28 listopada 2024r. o 20:25
jestem osoba niep.i nigdy zadnej pomocy z funduszy nie otrzymal mówic lub pisac jest łatwo licza sie realia.nie mam zadnej nadzieji na jaka kolwiek pomoc.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ognisty Mikołajek niezalogowany
28 listopada 2024r. o 20:51
~~Rdzawoczerwona Krzewuszka napisał(a): jestem osoba niep.i nigdy zadnej pomocy z funduszy nie otrzymal mówic lub pisac jest łatwo licza sie realia.nie mam zadnej nadzieji na jaka kolwiek pomoc.

I o to chodzi pitu pitu salalata do kieszeni wpadnie i do domciu
~~Rudobrunatnyrudawy Sundaville niezalogowany
28 listopada 2024r. o 22:46
~~Rdzawoczerwona Krzewuszka napisał(a): jestem osoba niep.i nigdy zadnej pomocy z funduszy nie otrzymal mówic lub pisac jest łatwo licza sie realia.nie mam zadnej nadzieji na jaka kolwiek pomoc.

co to jes? a ja jestem wdzieczna. moze po prostu nie spelniasz kwalifikacji
~~Oranżowy Wyżlin niezalogowany
28 listopada 2024r. o 23:16
I co tam? Dowali przedsiębiorca największy podatek czy może innej grupie coś dowalić! Bo najważniejsi są mieszkańcy a najlepiej są jak dostają po kieszeni od ziomków na których głosowali! Aha a jak was wybierali to nie po to żebyście się z pisowskim klamczuchami bratali wy bezpartyjni oszuści z Romanem na czele !!
~~łysy niezalogowany
28 listopada 2024r. o 23:52
~~Rudobrunatnyrudawy Sundaville napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rdzawoczerwona Krzewuszka napisał(a): jestem osoba niep.i nigdy zadnej pomocy z funduszy nie otrzymal mówic lub pisac jest łatwo licza sie realia.nie mam zadnej nadzieji na jaka kolwiek pomoc.

co to jes? a ja jestem wdzieczna. moze po prostu nie spelniasz kwalifikacji
[/c ty tak na poważnie masz dobre chody??
~~Parkujacy niezalogowany
29 listopada 2024r. o 6:59
A Małkowski kiedy zajmie się bezpłatnymi parkingami? W kampanii tyle szumu było i co?
~~Sinawy Rozpław niezalogowany
29 listopada 2024r. o 8:34
~~Parkujacy napisał(a): A Małkowski kiedy zajmie się bezpłatnymi parkingami? W kampanii tyle szumu było i co?

Małkowski jest radnym powiatu a nie miasta. Molaka trzeba pytać on w mieście . Poza tym przeciez ludzie wybrali Romana a on nie proponował bezpłatnych,
~~Lewicowy jak Małkowski niezalogowany
29 listopada 2024r. o 8:50
Małkowski teraz z pis-em i ekipa Romana w powiecie rządzi
Molak w mieście przeciw ekipie Romana
Cały lewicowy impuls ich lokalny
W mieście Roman zły bo swoich karmi etatami, w powiecie Roman dobry i PiS bo karmi innych
Myślenie impulsu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia od Marszałka