Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Turyści zachwycają się świątecznymi dekoracjami. A mieszkańcy Bolesławca i powiatu? [ZDJĘCIA, SONDA]
~~Kupiłem nick niezalogowany
7 grudnia 2024r. o 19:36
~~Rudawobrązowy Grzybień napisał(a): Wszystko piękne bardzo mi się podoba jedyną co mi się nie podoba w tym mieście to obecność Ukraińców!!!

Jeżeli chodzi o mnie to wolałbym żeby w Polsce mieszkali obywatele Turcji niż Ukrainy. Turcy nam w czasie wojnie pomagali i nigdy nie uznali rozbioru polski a Ukraińcy zabijali naszych pradziadów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Oberżynowy Floks niezalogowany
7 grudnia 2024r. o 20:22
Pięknie to będzie po świętach i nowym roku: podatki od nieruchomości, śmieci, woda i ścieki, nie po tanieją, a wręcz odwrotnie. Więc .... j z waszymi choinkami i ozdobami.
~~ niezalogowany
7 grudnia 2024r. o 20:23
~~Rudawobrązowy Grzybień napisał(a): Wszystko piękne bardzo mi się podoba jedyną co mi się nie podoba w tym mieście to obecność Ukraińców!!!

Widzisz a im zaczyna nie podobać się twoja obecność i nas wszystkich....taka sytuacja!
~~Kto nie rozumie niezalogowany
7 grudnia 2024r. o 20:30
Ostatnio dwuimienny straszył że za słabą segregację śmieci UE nałoży kary a te przełożą się na cenę wywozu nieczystości....
Ja pytam jakim cudem UE dowie się że na przykład przy klatce schodowej bloku DM 52 ktoś niedbale segreguje odpady ? Kto ich o tym fakcie poinformuje ? ..... Więc na razie cieszmy się świecidełkami a po nowym roku zapłacimy za to przedstawienie wszelkimi podwyżkami.....
~~Polak prawdziwy niezalogowany
7 grudnia 2024r. o 21:20
Dekoracja do dupy !!!
~~Fioletowoczarny Bratek niezalogowany
7 grudnia 2024r. o 21:27
Może cześć tego oświetlenia świątecznego przerzucać na przejścia dla pieszych?
~~Ewa niezalogowany
7 grudnia 2024r. o 21:27
Po co sandaze przecież wszystkim się podoba pytać nie trzeba
~~Rudawobrązowy Grzybień niezalogowany
7 grudnia 2024r. o 21:38
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rudawobrązowy Grzybień napisał(a): Wszystko piękne bardzo mi się podoba jedyną co mi się nie podoba w tym mieście to obecność Ukraińców!!!

Jasne jeszcze trochę i całkiem się tu rozpie*dolą juz worowadzaja swoje zasady zwlaszcza na placach zabaw między dziecmi
Widzisz a im zaczyna nie podobać się twoja obecność i nas wszystkich....taka sytuacja!

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!