Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prawie zastrzelił wójta Gromadki
~~Pszeniczna Hortensja niezalogowany
7 grudnia 2024r. o 22:43
Dobrze ze teraz nikt nie ma takich zamiarow
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnobrązowa Budleja niezalogowany
7 grudnia 2024r. o 23:44
Wszystkich ruskich którzy mieszkają w Polsce ( nieważne czy mieszkaja od wczoraj czy od zawsze) powinno się deportować prosto do ich metczki rosyji ! Zabierając wszystko co mają! Nie przypominam sobie żeby cokolwiek zrobili dla naszego narodu dobrego !! Ale napewno jakieś onuce zaraz zaczną mi przypominać zasługi Stalina i innych czerwonych szmat !!
~~Żółty Rozwar niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 5:15
~~Ciemnobrązowa Budleja napisał(a): Wszystkich ruskich którzy mieszkają w Polsce ( nieważne czy mieszkaja od wczoraj czy od zawsze) powinno się deportować prosto do ich metczki rosyji ! Zabierając wszystko co mają! Nie przypominam sobie żeby cokolwiek zrobili dla naszego narodu dobrego !! Ale napewno jakieś onuce zaraz zaczną mi przypominać zasługi Stalina i innych czerwonych szmat !!

Popieram
~~Janusz z poddasza niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 5:16
~~Ciemnobrązowa Budleja napisał(a): Wszystkich ruskich którzy mieszkają w Polsce ( nieważne czy mieszkaja od wczoraj czy od zawsze) powinno się deportować prosto do ich metczki rosyji ! Zabierając wszystko co mają! Nie przypominam sobie żeby cokolwiek zrobili dla naszego narodu dobrego !! Ale napewno jakieś onuce zaraz zaczną mi przypominać zasługi Stalina i innych czerwonych szmat !!

Jestem przeciw.
~~Antek niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 5:23
~~Pszeniczna Hortensja napisał(a): Dobrze ze teraz nikt nie ma takich zamiarow

Tak zapisano, a jak było to wiedza tylko ci co żyli w tamtych czasach. Nie tylko w piosence Rosiewicza byli przebierańcy. Szabrownicy przebierali się za czerwono armistow i kradli co się dało i wywozili do centralnej Polski. W tym temacie autor nie bardzo się orientuje. Pisano w papierach co było wygodne.
~~Janusz niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 7:22
~~Antek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pszeniczna Hortensja napisał(a): Dobrze ze teraz nikt nie ma takich zamiarow

Tak zapisano, a jak było to wiedza tylko ci co żyli w tamtych czasach. Nie tylko w piosence Rosiewicza byli przebierańcy. Szabrownicy przebierali się za czerwono armistow i kradli co się dało i wywozili do centralnej Polski. W tym temacie autor nie bardzo się orientuje. Pisano w papierach co było wygodne.

Wiedziałem , to nie nasi wyzwoliciele z czerwonej armii ale przebierańcy .Rosjanie nigdy nikogo nie napadli.
~~X8 niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 10:04

Tylko że nasza władza wręcz daje im zatrudnienie wraz z przywilejami np na strefie krzywa i tajemnicą poliszynela jest ile zarabiają i jakich zasadach przebywają w Polsce, część z nich prawdopodobnie siedzi tu na czarno, nikt tego nie sprawdza bo obowiązuje,,multi kulti "
~~Ja gut niezalogowany
8 grudnia 2024r. o 10:42
Misiek, napisz że ta dywizja czerwonoarmistów była Ukraińska, tak jak SS Galizien w Warszawie wyzwalała :)
I to nie jest żart, sprawdźcie sobie :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!