Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen, Trzaskowski, Hołownia… a Ty? Na kogo postawisz w wyborach Prezydenta RP 2025? [SONDA]
~~Jurek niezalogowany
wczoraj o 6:18
Prezydent Andrzej Duda w Chicago podczas spotkania z Polonią:
,,W ciągu ostatnich dziesięciu dni byłem jednym z czterech liderów, którzy rozmawiali z Prezydentem USA. Nasza rozmowa w Waszyngtonie poszła bardzo dobrze. Donald Trump
wspominał o nas później na konferencji CPAC oraz przed kamerami w Białym Domu.
Proszę, abyście tutaj cały czas pilnowali polskich interesów, bo to jest gwarancja naszego sukcesu.''

Tajga, Lenin puka do drzwi małego domku "Otwórzcie, tu towarzysz Lenin".
"Spadaj pan", pada odpowiedź.
"Otwórzcie, to ja, Lenin, zimno jest".
"Spadaj", odpowiada gospodarz.

Lata 60-te, wielka kopuła nad małym domkiem i napis "Tu mieszkał Sasza, co dwa razy rozmawiał z Leninem".

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Przekrwiony Żagwin niezalogowany
wczoraj o 6:20
~~Jurek napisał(a): Prezydent Andrzej Duda w Chicago podczas spotkania z Polonią:
,,W ciągu ostatnich dziesięciu dni byłem jednym z czterech liderów, którzy rozmawiali z Prezydentem USA. Nasza rozmowa w Waszyngtonie poszła bardzo dobrze. Donald Trump
wspominał o nas później na konferencji CPAC oraz przed kamerami w Białym Domu.
Proszę, abyście tutaj cały czas pilnowali polskich interesów, bo to jest gwarancja naszego sukcesu.''

Tajga, Lenin puka do drzwi małego domku "Otwórzcie, tu towarzysz Lenin".
"Spadaj pan", pada odpowiedź.
"Otwórzcie, to ja, Lenin, zimno jest".
"Spadaj", odpowiada gospodarz.

Lata 60-te, wielka kopuła nad małym domkiem i napis "Tu mieszkał Sasza, co dwa razy rozmawiał z Leninem".

idealnie pasuje do Ążeja...;D
~~Swołocz niezalogowany
wczoraj o 9:04
Mentzen zna się na vacie ale cukrowej. Nigdy nie zagłosuje na tego rosjanina.
~~Jasiu niezalogowany
wczoraj o 9:17
Polska to nie kurva by reprezentował ją alfons. Idź na wybory!
~~Ja p do niezalogowany
wczoraj o 10:28
A. sadowy mer Lwowa który załatwił Mentzenowi
persona non grata w ua, chce aby UE wysłała żołnierzy w donbas, podczas gdy jego dwaj synkowie w wieku poborowym żyją sobie spoko w UK migając się od obrony swojej ojczyzny,typowa zagrywka hipokrytów
~~pytanie retoryczne niezalogowany
wczoraj o 10:35
~~Ja p do napisał(a): A. sadowy mer Lwowa który załatwił Mentzenowi
persona non grata w ua, chce aby UE wysłała żołnierzy w donbas, podczas gdy jego dwaj synkowie w wieku poborowym żyją sobie spoko w UK migając się od obrony swojej ojczyzny,typowa zagrywka hipokrytów

Stoi teraz obok ciebie i powiedział ci że chce, aby UE wysłała żołnierzy w donbas,?
~~Granatowoczarna Lobelia niezalogowany
7 godz. 33 min. temu
~~Ja p do napisał(a): A. sadowy mer Lwowa który załatwił Mentzenowi

Oboje mają platfusa
~~Zje b niezalogowany
5 godz. 53 min. temu
Nawrocki nie może zostać prezydentem. Ma najmniejszą wiedzę z wszystkich kandydatòw, prohitlerowskie i antyukraińskie poglądy a do tego jest zamieszany w gansterskio-kibolowe środowisko. Udaje katolika obraża chrześcijan.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.