Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen, Trzaskowski, Hołownia… a Ty? Na kogo postawisz w wyborach Prezydenta RP 2025? [SONDA]
~~Marchewkowy Dyptam niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 16:27
~~Rafał napisał(a): Tylko Rafałek..,!I

Tylko rafauek zgasi płonącą planetę i zawali szambem pół kraju.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rafał niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 18:04
.... Tylko Rafałek..!
~~Ceglasty Brokuł niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 19:14
tylko pan nawrodzki deby z boleslawca obudzcie sie bo bedziecie parobami niemcow
~~Purpurowa Konwalia niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 19:22
~~Ceglasty Brokuł napisał(a): tylko pan nawrodzki deby z boleslawca obudzcie sie bo bedziecie parobami niemcow

Ja chcę być Niemieckim parobkiem za 4 tys ęuro miesięcznie .Miliony Polaków są tam parobkami a w Polsce Panami żyjącymi na wysokiej stopie życiowej .
~~Białoruda Borówka niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 21:47
~~Purpurowa Konwalia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ceglasty Brokuł napisał(a): tylko pan nawrodzki deby z boleslawca obudzcie sie bo bedziecie parobami niemcow

Ja chcę być Niemieckim parobkiem za 4 tys ęuro miesięcznie .Miliony Polaków są tam parobkami a w Polsce Panami żyjącymi na wysokiej stopie życiowej .

Oni tam takich desperatów potrzebują do różnych prac wiesz takich nie zawsze czyściutkich, ale ty byś się nadał. Tak że powodzenia.
~~W 10tkę niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 21:55
~~Białoruda Borówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Purpurowa Konwalia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ceglasty Brokuł napisał(a): tylko pan nawrodzki deby z boleslawca obudzcie sie bo bedziecie parobami niemcow

Oni tam takich desperatów potrzebują do różnych prac wiesz takich nie zawsze czyściutkich, ale ty byś się nadał. Tak że powodzenia.

W sam raz miejsce dla lemnigów, ktoś musi zaiwaniać na ciapatych zasiłki
~~Rafał niezalogowany
5 stycznia 2025r. o 0:15
Tylko Rafałek !!!!!
~~rafau niezalogowany
5 stycznia 2025r. o 0:46
Zarobiony jestem.
W Pabianicach na opłatku byłem
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.