~~Hermann napisał(a): A tak przy okazji, może Autor coś wie na temat hut szkła w tym rejonie (ul. Hutnicza - ul. Fabryczna). Z miłą chęcią skorzystałbym z Pana wiedzy na ten temat. Ciekawe czy zachowały się jakieś fotografie?Zapraszam na moją stronę na FB Bolesławiec stare fotografie do albumu Huty szkła w Bunzlau.
~~Pinio napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hermann napisał(a): A tak przy okazji, może Autor coś wie na temat hut szkła w tym rejonie (ul. Hutnicza - ul. Fabryczna). Z miłą chęcią skorzystałbym z Pana wiedzy na ten temat. Ciekawe czy zachowały się jakieś fotografie?Zapraszam na moją stronę na FB Bolesławiec stare fotografie do albumu Huty szkła w Bunzlau.
~~Mlecznoróżowa Aksamitka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinio napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hermann napisał(a): A tak przy okazji, może Autor coś wie na temat hut szkła w tym rejonie (ul. Hutnicza - ul. Fabryczna). Z miłą chęcią skorzystałbym z Pana wiedzy na ten temat. Ciekawe czy zachowały się jakieś fotografie?Zapraszam na moją stronę na FB Bolesławiec stare fotografie do albumu Huty szkła w Bunzlau.
Szkoda, że Fb jest dostępny tylko dla posiadających tam konto, bo też bym chętnie obejrzała.
[email protected]