Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Budżet dla Bolesławca na 2025 r. uchwalony
~~Rudawa Nemezja niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 2:54
Mnóstwo danych
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnobursztynowy Wyżlin niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 6:19
Ktoś to w ogóle czyta? Wg mnie wiadomość bez znaczenia dla zwykłego mieszkańca miasta.
~~Jan niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 7:03
lodowisko 800, a gdzie na zajęcia z nauki pływania dla dzieci Orca i termy ?
jakiś ukryty fakt
~~Jan niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 7:04
Leśny Potok chcą sprzedać tasz to nasze dobry narodowe
~~Zadowolony niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 8:20
Jak ktoś jest Jełopem i nie rozumiem teksu to faktycznie nie czyta bo nie rozumie. Ja czytam i jestem zadowolony. Zwłaszcza w kontekście miejsca gdzie mieszkam. Artykuł ma dla mnie duże znaczenie bo na pewne zmiany czekałem 8 lat. Ogólnie dla kogoś kto rozumie finanse publiczne i utożsamia się z miastem w którym mieszka to istotne. Tak samo jak budżet państwa. Akurat budżetem powinien się interesować każdy obywatel i kasy mieszkaniec. Więc sory ale komentarz mocno nie trafiony świadczący o ignorancji jakiego pustaka bez wiedzy i jakiegokolwiek zainteresowania.
~~Zazieleniały Powojnik niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 10:00
hmmmm drogi ok ale nic poza tym troche w szkoły inwestycji , stagnacja jednym slowem , zero rozwoju nic.....miasto umiera od lat
~~Ołowianoszara Kuningamia niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 16:59
JEST SUPER ZDECYDOWANIE WIECEJ PIENIEDZY NA COLUMBARIA CHETNY CORAZ WIECEJ TO DOBRE DLA BOLA
~~Srebrzystobiały Kalocefalus niezalogowany
20 grudnia 2024r. o 9:07
dramat kolumbaria to inwestycja w miasto???????????????????????????????? katastrofa....zadnych inwestycji co to za budzet .....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.