Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jak działa prasa lokalna? Spotkanie uczniów I LO z redaktorem Marcinem Marczewskim
~~redakcja niezalogowany
20 grudnia 2024r. o 19:23
~~Ognistoczerwony Lędźwian napisał(a): KOLALNE INFORMACJE

~~Ognistoczerwony Lędźwian napisał(a): Nic to Marcina nie nauczyło ? Potrzebne są KOLALNE INFORMACJE oraz zapowiedzi wydarzeń lokalnych PRZED CZASEM, a nie relacje PO. To wam napędzi oglądalność i szacun, a nie kopie artykułów z dolnośląskiej policji. To portal lokalny, a nie ogólnopolski!

KOLALNE INFORMACJE to jest to , zapraszamy do współpracy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22726
Marcin Marczewski
20 grudnia 2024r. o 20:40
~~Jacek napisał(a): Młody Marczewski z Bolec info z prelekcja w szkole która kończył Gwizdała - Piękne. Warto było czekać :-)

Wiele osób kończyło bolesławieckie I LO...
I nie pierwszy raz byłem tam z prelekcją. Mam wiele wspaniałych wspomnień z czasów I LO i lubię wracać do tej szkoły.

A jeśli jeszcze przy okazji mogę porozmawiać z licealistami i coś im przekazać - tym bardziej się cieszę, bo daje mi to sporo pozytywnej energii. :-)

Dopisane 20.12.2024r. o godz. 20:40:

~~Ognistoczerwony Lędźwian napisał(a): Nic to Marcina nie nauczyło ? Potrzebne są KOLALNE INFORMACJE oraz zapowiedzi wydarzeń lokalnych PRZED CZASEM, a nie relacje PO

Na Bolec.Info publikujemy i zapowiedzi wydarzeń i relacje z wydarzeń. Publikujemy aktualności, przeprowadzamy wywiady, prezentujemy felietony. Mamy też dział poświęcony historii miasta i okolic. Od czasu do czasu pojawia się także satyra.

Pozdrawiam,
Marcin
~~Spotkania z niezalogowany
20 grudnia 2024r. o 20:41
~~Znikopis napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tak to działa napisał(a): Pytane czy panowie Gabrysiak i Małkowski w tekście zleconym złożyli nam życzenia prywatnie czy służbowo. Kto płaci za przelew , oni dobroczyńcy czy my podatnicy ?
To owszem drobiazg ale . Ale tu czyni różnicę.

To nie wszystko . Zapraszacie tu różnych gości ktrzy mają wpływ na to ile nam zabiorą kasy. A ci goście tu w Bolesławcu nie organizują otwartych spotkań z mieszkańcami. Ani wy nie staracie się jak obiecaliście WSPÓŁREDAGOWANIA PORTALU.
~~Zszarzała Rogownica niezalogowany
20 grudnia 2024r. o 20:50
no i ''pozamiatane''...;D
~~No niezalogowany
20 grudnia 2024r. o 21:12
~~Zszarzała Rogownica napisał(a): no i ''pozamiatane''...;D

Ale to ja napisałem a ty mnie nie możesz popierać.
22726
Marcin Marczewski
20 grudnia 2024r. o 21:20
~~Spotkania z napisał(a): Ani wy nie staracie się jak obiecaliście WSPÓŁREDAGOWANIA PORTALU.

Swoimi komentarzami współredagujesz portal.
Swoimi głosami w sondach współredagujesz portal.
Gdy zgłaszasz temat mailowo, telefonicznie lub osobiście - współredagujesz portal :-)

Zachęcam do pracy, a nie tylko anonimowego narzekania!
~~Oj tam niezalogowany
21 grudnia 2024r. o 6:51
Marcin Marczewski napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Spotkania z napisał(a): Ani wy nie staracie się jak obiecaliście WSPÓŁREDAGOWANIA PORTALU.

Gdy zgłaszasz temat mailowo, telefonicznie lub osobiście - współredagujesz portal :-)

Nie narzekmy. To tylko konstruktywna krytyka.. Nie możecie przypisywać sobie prawa d nieomylności. Nie możecie nie doceniać naszej skromnej inteligencji. My wiemy i rozumiemy że portal też " musi z czegoś żyć " a reklamodawcy prywatni to cieniutko.,
~~Ciemnozielony Słonecznik niezalogowany
21 grudnia 2024r. o 17:56
Marcin Marczewski napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Spotkania z napisał(a): Ani wy nie staracie się jak obiecaliście WSPÓŁREDAGOWANIA PORTALU.

więc dlaczego pozamykaliście WSZYSTKIE tematy dotyczące Ukrainy?
przecież to jest nadal sprawa na tyle ważna by o tym pisać...
by każdy tym samym miał możliwość napisania co o tym myśleć po pierwszej wręcz szaleńczej ekstazie ale której towarzyszyły i krytyczne komentarze...
czy dlatego że i wy ulegliście jednostronnej propagandzie? ...a tu proszę -jak zmieniło się praktycznie wszystko...
od bezkrytycznego popierania w tym co robiła i robi nadal Ukraina po dzisiejsze coraz bardziej głosy krytyki i spadające dla niej poparcie...
to samo jest z naszym lokalnym podwórkiem....
to samo jest z forum gdzie tniecie posty bez słowa odniesienia się do tego co wam się w nich nie podoba...

ps. gdzie te czasy adminie co zarejestrowanych i obecnych na forum co było widoczne było np. 50-u forumowiczów a 'obserwujących' nawet 300 -tu czy 400 -tu?
dlaczego od dawna już to nie jest widoczne?...pisałem już o tym ...wprowadziliście sporo zmian ale co dziwne to co było dobre i pożyteczne w pewien sposób sami zniszczyliście...

twierdzenie dzisiaj że ktoś tam ma jakikolwiek wpływ na to co tu się będzie działo to wielka ,kosmiczna bzdura...
to jest moje zdanie ...czyli 'anonimowego ' HAHAHAHAHA 'narzekacza '...;D ;D ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.