Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jak działa prasa lokalna? Spotkanie uczniów I LO z redaktorem Marcinem Marczewskim
~~Groszkowa Kapusta niezalogowany
21 grudnia 2024r. o 23:15
Bo o ukraińcach i islamistach nie wolno pisać!
Niemcy tez mieli zakaz i teraz mają kolejnego wyznwcę hullacha który wjechał samochodem w tłum.
ciekawe kiedy u nas się rozbestwią bo jest ich już od groma.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dawniej i dziś niezalogowany
22 grudnia 2024r. o 6:41
Przez te wszystkie lata , wasz portal powoli zmieniał się z przyjaznego nam na czysto komercyjny wypychający nas poza margines. Wszystkie dogodne dla uczestnika / internauty / funkcje usunięto tak aby do maksimum obniżyć koszt utrzymania i do minimum zredukować " atrakcje uczestników ". Macie teraz suchy , zimny komunikator skierowany tylko w jedną stronę z tendencją raczej " zjazdową ".
p.s wolałbym aby ego nie komentował Jaśiek.
~~Ciemnozielony Słonecznik niezalogowany
22 grudnia 2024r. o 7:32
~~Dawniej i dziś napisał(a): Przez te wszystkie lata , wasz portal powoli zmieniał się z przyjaznego nam na czysto komercyjny wypychający nas poza margines. Wszystkie dogodne dla uczestnika / internauty / funkcje usunięto tak aby do maksimum obniżyć koszt utrzymania i do minimum zredukować " atrakcje uczestników ". Macie teraz suchy , zimny komunikator skierowany tylko w jedną stronę z tendencją raczej " zjazdową ".

to i ja powtórzę...
dlaczego?
~~Ciemnobłękitna Konwalia niezalogowany
22 grudnia 2024r. o 7:47
~~Dawniej i dziś napisał(a): Przez te wszystkie lata , wasz portal powoli zmieniał się z przyjaznego nam na czysto komercyjny wypychający nas poza margines. Wszystkie dogodne dla uczestnika / internauty / funkcje usunięto tak aby do maksimum obniżyć koszt utrzymania i do minimum zredukować " atrakcje uczestników ". Macie teraz suchy , zimny komunikator skierowany tylko w jedną stronę z tendencją raczej " zjazdową ".

Ładnie napisane , mnie kasowali gdy w podobnym tonie był komentarz. Ciekawe jak długo ten przetrwa ; )
~~Wiadomo niezalogowany
22 grudnia 2024r. o 8:08
~~Ciemnobłękitna Konwalia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dawniej i dziś napisał(a): Przez te wszystkie lata , wasz portal powoli zmieniał się z przyjaznego nam na czysto komercyjny wypychający nas poza margines. Wszystkie dogodne dla uczestnika / internauty / funkcje usunięto tak aby do maksimum obniżyć koszt utrzymania i do minimum zredukować " atrakcje uczestników ". Macie teraz suchy , zimny komunikator skierowany tylko w jedną stronę z tendencją raczej " zjazdową ".

Ładnie napisane , mnie kasowali gdy w podobnym tonie był komentarz. Ciekawe jak długo ten przetrwa ; )

Ładnie bo to ja pisałem. Jeśli to skasują to raczej my też powinniśmy robić zjazd z najlepszego w powiecie.
~~Brudnobiały Brokuł niezalogowany
22 grudnia 2024r. o 8:50
~~Ciemnozielony Słonecznik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dawniej i dziś napisał(a): Przez te wszystkie lata , wasz portal powoli zmieniał się z przyjaznego nam na czysto komercyjny wypychający nas poza margines. Wszystkie dogodne dla uczestnika / internauty / funkcje usunięto tak aby do maksimum obniżyć koszt utrzymania i do minimum zredukować " atrakcje uczestników ". Macie teraz suchy , zimny komunikator skierowany tylko w jedną stronę z tendencją raczej " zjazdową ".

to i ja powtórzę...
dlaczego?

22726
Marcin Marczewski
22 grudnia 2024r. o 11:13
~~Brudnobiały Brokuł napisał(a): Przez te wszystkie lata , wasz portal powoli zmieniał się z przyjaznego nam (…)

Brzmi jak te komentarze do tych memów dotyczących czasów komuny z podpisem “kiedyś było jakoś lepiej” - podczas, gdy wszyscy wiedzą, że za komuny nie było lepiej :)
Portal się zmienił i zmieniać się będzie. Gdy tworzyłem pierwszą stronę o Bolesławcu miałem 17 czy 18 lat. Teraz mam 43, i wiele doświadczeń za sobą. Czasy się zmieniły, internet się zmienił, ludzie się zmienili. Zamiast się nad tym umartwiać warto to zaakceptować i iść do przodu :)
~~Brudnobiały Brokuł niezalogowany
22 grudnia 2024r. o 12:09
pytanie ...
CO ZMIENIŁO SIĘ NA ''LEPSZE''?
nie mam zamiaru się tu ''umartwiać'' a to czy coś zaakceptuję czy nie -nie tylko ja- admin ma to w dupeczce...:D

co Pan może wiedzieć o ''komunie''?
tyle że napisze - za ''komuny było gorzej''...i na tym koniec ...
dlaczego?...bo ''komuna cenzurowała '' ?...a portal co robi?

''post czeka na akceptację moderatora''...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!