Marcin Marczewski napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pozłocista Stokrotka napisał(a): Widzę że i studia nie pomagają na błędy. Musi być to u redaktorów dziedziczone po rodzinie .
Nie martw się - każdy popełnia błędy, Ty też.
Z tą różnicą, że moje błędy mnie napędzają do lepszej pracy i rozwoju, a u Ciebie powodują fruststracje :)
Mam radę - idą święta, wyluzuj ;) szkoda życia na frustracje :)
~~Czarna Mahonia napisał(a): Tyle, że ja w przeciwieństwie do Waćpana redaktora nie piszę i nie będę pisał artykułów. Natomiast redaktorowi wypada chociaż ortografię sprawdzić przed publikacją.
~~Ciemnozielony Słonecznik napisał(a): nie sądzisz adminie że pisanie tu o ''anonimach'' brzmi trochę głupio?
przynajmniej w części...
i tu nie chodzi o żadne tłumacznia tylko wytłumczenie w czym jest problem...
każdy robi błędy a jeśli nie to wcześniej czy później go zrobi tyle że co nie jest żadnym problemem dla ''anonima'' bo właśnie jest anonimowy to jednak redaktorowi ''portalu numer jeden'' pewne rzeczy nie za bardzo pasują ...
~~Redakcja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnozielony Słonecznik napisał(a): nie sądzisz adminie że pisanie tu o ''anonimach'' brzmi trochę głupio?
przynajmniej w części...
każdy robi błędy a jeśli nie to wcześniej czy później go zrobi tyle że co nie jest żadnym problemem dla ''anonima'' bo właśnie jest anonimowy to jednak redaktorowi ''portalu numer jeden'' pewne rzeczy nie za bardzo pasują ...
Wstaw trochę dużych liter, przecinków i kropek.
~~Ciemnozielony Słonecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Redakcja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnozielony Słonecznik napisał(a): nie sądzisz adminie że pisanie tu o ''anonimach'' brzmi trochę głupio?
przynajmniej w części...
Wstaw trochę dużych liter, przecinków i kropek.
chyba nie wiesz czym ''rządzi'' się internet...;D
to nie pisana praca magisterska z polonistyki...
To czego czepiasz się redaktora ?