~~Kupiłem nick napisał(a): Co się teraz dzieje to głowa mała!!
W Niemczech jakiś Abdulach wjeżdża w ludzi jak kula w kręgle. Dwa miesiące wcześniej, tym razem Polak, pokazał Niemcom jak się jeździ po niemieckich autostradach robiąc sobie samowolkę prosto z gry.
~~Rumiany Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Co się teraz dzieje to głowa mała!!
W Niemczech jakiś Abdulach wjeżdża w ludzi jak kula w kręgle. Dwa miesiące wcześniej, tym razem Polak, pokazał Niemcom jak się jeździ po niemieckich autostradach robiąc sobie samowolkę prosto z gry.
Zdaje się że ten ostatni zamach w Niemczech to ,, dzieło " saudyjczyka, który zrobił to by ograniczyć ,, najazd " do tego kraju muzułmanów i jest sympatykiem ważnej faszystowskiej partii. Trudno zrozumieć.
~~Kupiłem nick napisał(a): Jak by nie było to moda przychodzi zachodu. W Niemczech , Belgii , Szwecji to jest normalka. Na 50 chłopaków wieku 16 do 25 lat, 20 ma przy sobie nóż lub inne ostre narzędzie.
Jak ktoś tego nie czytał to niech sobie poczyta jakie są matki.
W niedzielę, 15 grudnia do szpitala w Zielonej Górze trafiło skrajnie wygłodzone dziecko. 3-letnia dziewczynka waży jedynie 8 kilogramów, a w tym wieku prawidłowa waga wynosi do 12 do 18 kilogramów. Jak ustalił portal NewsLubuski.pl matka dziecka jest weganką, a dziewczynka była karmiona tylko owocami i piersią. - Lekarz określają stan dziecka jako bardzo ciężki
~~Platynowy Jastrzębiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rumiany Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Co się teraz dzieje to głowa mała!!
Zdaje się że ten ostatni zamach w Niemczech to ,, dzieło " saudyjczyka, który zrobił to by ograniczyć ,, najazd " do tego kraju muzułmanów i jest sympatykiem ważnej faszystowskiej partii. Trudno zrozumieć.
Masz rację. Zdaje się... Narracja lewków że sympatyzował z AFD. Jakiś muszą go wybielić...
Czas pokaże czy to narracja. Zresztą wczoraj w Magdeburbu odbył się więc AfD i jakoś nie odcieli się od niego a wręcz przeciwnie i to wiadomo od dawna są za ,, zamknięciem " granic. Mniej ideologi a więcej rzeczywistości. Prawacy, lewacy i ...cy.
Zastosowana autokorekta
~~Karmazynowy Głóg napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Jak by nie było to moda przychodzi zachodu. W Niemczech , Belgii , Szwecji to jest normalka. Na 50 chłopaków wieku 16 do 25 lat, 20 ma przy sobie nóż lub inne ostre narzędzie.
Jak ktoś tego nie czytał to niech sobie poczyta jakie są matki.
W niedzielę, 15 grudnia do szpitala w Zielonej Górze trafiło skrajnie wygłodzone dziecko. 3-letnia dziewczynka waży jedynie 8 kilogramów, a w tym wieku prawidłowa waga wynosi do 12 do 18 kilogramów. Jak ustalił portal NewsLubuski.pl matka dziecka jest weganką, a dziewczynka była karmiona tylko owocami i piersią. - Lekarz określają stan dziecka jako bardzo ciężki
Głosuj na |trzaskowskiego a też tak będziesz miał.