Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krótka historia jednej sali - klerycy organizowali tam libacje
~~Wiki niezalogowany
wczoraj o 15:49
Nic się do tej pory nie zmieniło tylko teraz Gdzieś tam jeżdżą na Śląski i tam jeszcze dają do wiwatu że ich karetka zabiera albo i nie zdarzy. I nikt nic nie wie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Franek niezalogowany
wczoraj o 17:01
Ewangelickie Seminarium Kaznodziejskie nie miało kleryków a studentów na pastorów. Autor artykułu niech się douczy i nie manipuluje terminologią katolicką w kontekście ewangelickim.
~~Pszeniczny Ogórecznik niezalogowany
wczoraj o 17:57
~~Franek napisał(a): Ewangelickie Seminarium Kaznodziejskie nie miało kleryków a studentów na pastorów. Autor artykułu niech się douczy i nie manipuluje terminologią katolicką w kontekście ewangelickim.

W oficjalnej dokumentacji studenci ci byli nazywani "kandydatami". Okruszków nie czytają tylko specjaliści, stąd sensowne są pewne uproszczenia. To nie jest artykuł naukowy, który wymaga większej precyzji.
~~Yaga niezalogowany
23 godz. 26 min. temu
Teraz urządzają libacje w Sosnowcu.
~~Kupiłem nick niezalogowany
21 godz. 54 min. temu
Ciekawe czy mieli taką libacje ci klerycy , jaką mieli w Dąbrowej Górniczej ze męskiej dziewc€ düpa pękła
~~X niezalogowany
20 godz. 52 min. temu
Pamiętam jak chodziłem tam wtedy z moją dziewczyną i w tym pomieszczeniu przy oknie brałem ją od tyłu na stojąco. To był piękny czas jakieś 25 lat temu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.