~~Ekolog napisał(a): Byłem w Karpatach i widziałem w lesie żbika a idzie zima..... Czy znajdzie się osoba która go przygarnie, podda sterylizacji i przechowa na zimę ?
~~Lilioworóżowy Pieris napisał(a): KOT TO ŁOWCA, LUBI BYC WOLNYM ZWIERZECIEM, PRZEBYWANIE KOTA W STODOLE W ZIMIE TO CALKIEM NORMALNE I TAM MU NIC ZLEGO SIE NIE STANIE I NIE ZAMARZNIE. PROSZE POCZYTAC O KOTACH. CI CO JE ZAMYKAJA W POMIESZCZENIACH ROBIA MU KRZYWDE A WIEKSZOSC TYCH CO TAK PLACZA NAD LOSEM KOTOW NIE MA W DOMU KOTA. WIEC PROSZE NIECH ONI KAZDA Z TYCH OSOB WEZMIE SOBIE KOTKA WYSTERYLIZUJE I PROBLEM ZNIKNIETam są lisy i szopy, oba te gatunki polują na koty, do tego psy i niepoczytalni ludzie. Równie dobrze można stwierdzić, że nie trzeba pomagać bezdomnym, bo są w swoim naturalnym środowisku i dobrze sobie radzą. Więc po co łożyć publiczne pieniądze na opiekę nad nimi.
~~Kupiłem nick napisał(a): Zima ??? Człowieku widziałeś od dekady w Polsce zimę ??? O czym ty Marcinie piszesz ?? Zima w moim rozumowaniu to jest pół metra śniegu … temperatura w dzień -15 w nocy -25 i śnieg padający. A teraz zima to … -2 w nocy w dzień +5… kleszcze na łąka a ty o zimie piszesz. A druga sprawa tak jak pisali poprzednicy kot to łowca i żarcie zawsze sobie znajdzie. Fakt , faktem jest za kastracją kotki i kota bo niepotrzebne są bezdomne zwierzęta.
~~BB napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowy Pieris napisał(a): KOT TO ŁOWCA, LUBI BYC WOLNYM ZWIERZECIEM, PRZEBYWANIE KOTA W STODOLE W ZIMIE TO CALKIEM NORMALNE I TAM MU NIC ZLEGO SIE NIE STANIE I NIE ZAMARZNIE. PROSZE POCZYTAC O KOTACH. CI CO JE ZAMYKAJA W POMIESZCZENIACH ROBIA MU KRZYWDE A WIEKSZOSC TYCH CO TAK PLACZA NAD LOSEM KOTOW NIE MA W DOMU KOTA. WIEC PROSZE NIECH ONI KAZDA Z TYCH OSOB WEZMIE SOBIE KOTKA WYSTERYLIZUJE I PROBLEM ZNIKNIETam są lisy i szopy, oba te gatunki polują na koty, do tego psy i niepoczytalni ludzie. Równie dobrze można stwierdzić, że nie trzeba pomagać bezdomnym, bo są w swoim naturalnym środowisku i dobrze sobie radzą. Więc po co łożyć publiczne pieniądze na opiekę nad nimi.
~~pytanie 4 napisał(a):twojej babciKtoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Zima ??? Człowieku widziałeś od dekady w Polsce zimę ??? O czym ty Marcinie piszesz ?? Zima w moim rozumowaniu to jest pół metra śniegu … temperatura w dzień -15 w nocy -25 i śnieg padający. A teraz zima to … -2 w nocy w dzień +5… kleszcze na łąka a ty o zimie piszesz. A druga sprawa tak jak pisali poprzednicy kot to łowca i żarcie zawsze sobie znajdzie. Fakt , faktem jest za kastracją kotki i kota bo niepotrzebne są bezdomne zwierzęta.
Matka goli bobra ?