Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Koty szukają pomocy – idzie zima! Pilnie potrzebny dom stały lub tymczasowy
~~Nadżółkła Cykoria niezalogowany
przedwczoraj o 18:35
~~Ekolog napisał(a): Byłem w Karpatach i widziałem w lesie żbika a idzie zima..... Czy znajdzie się osoba która go przygarnie, podda sterylizacji i przechowa na zimę ?

Ja bym jeszcze apelował żeby wszystkie rysie przechować i dokarmiać, niedźwiedzie polarne, foki . Czego to gamonie nie wymyślą :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cynobrowa Aksamitka niezalogowany
przedwczoraj o 18:46
Ja mam muchy na zbyciu....
~~Lilioworóżowy Pieris niezalogowany
przedwczoraj o 19:18
KOT TO ŁOWCA, LUBI BYC WOLNYM ZWIERZECIEM, PRZEBYWANIE KOTA W STODOLE W ZIMIE TO CALKIEM NORMALNE I TAM MU NIC ZLEGO SIE NIE STANIE I NIE ZAMARZNIE. PROSZE POCZYTAC O KOTACH. CI CO JE ZAMYKAJA W POMIESZCZENIACH ROBIA MU KRZYWDE A WIEKSZOSC TYCH CO TAK PLACZA NAD LOSEM KOTOW NIE MA W DOMU KOTA. WIEC PROSZE NIECH ONI KAZDA Z TYCH OSOB WEZMIE SOBIE KOTKA WYSTERYLIZUJE I PROBLEM ZNIKNIE
~~BB niezalogowany
przedwczoraj o 20:04
~~Lilioworóżowy Pieris napisał(a): KOT TO ŁOWCA, LUBI BYC WOLNYM ZWIERZECIEM, PRZEBYWANIE KOTA W STODOLE W ZIMIE TO CALKIEM NORMALNE I TAM MU NIC ZLEGO SIE NIE STANIE I NIE ZAMARZNIE. PROSZE POCZYTAC O KOTACH. CI CO JE ZAMYKAJA W POMIESZCZENIACH ROBIA MU KRZYWDE A WIEKSZOSC TYCH CO TAK PLACZA NAD LOSEM KOTOW NIE MA W DOMU KOTA. WIEC PROSZE NIECH ONI KAZDA Z TYCH OSOB WEZMIE SOBIE KOTKA WYSTERYLIZUJE I PROBLEM ZNIKNIE
Tam są lisy i szopy, oba te gatunki polują na koty, do tego psy i niepoczytalni ludzie. Równie dobrze można stwierdzić, że nie trzeba pomagać bezdomnym, bo są w swoim naturalnym środowisku i dobrze sobie radzą. Więc po co łożyć publiczne pieniądze na opiekę nad nimi.
~~Kupiłem nick niezalogowany
przedwczoraj o 20:11
Zima ??? Człowieku widziałeś od dekady w Polsce zimę ??? O czym ty Marcinie piszesz ?? Zima w moim rozumowaniu to jest pół metra śniegu … temperatura w dzień -15 w nocy -25 i śnieg padający. A teraz zima to … -2 w nocy w dzień +5… kleszcze na łąka a ty o zimie piszesz. A druga sprawa tak jak pisali poprzednicy kot to łowca i żarcie zawsze sobie znajdzie. Fakt , faktem jest za kastracją kotki i kota bo niepotrzebne są bezdomne zwierzęta.
~~pytanie 4 niezalogowany
przedwczoraj o 20:14
~~Kupiłem nick napisał(a): Zima ??? Człowieku widziałeś od dekady w Polsce zimę ??? O czym ty Marcinie piszesz ?? Zima w moim rozumowaniu to jest pół metra śniegu … temperatura w dzień -15 w nocy -25 i śnieg padający. A teraz zima to … -2 w nocy w dzień +5… kleszcze na łąka a ty o zimie piszesz. A druga sprawa tak jak pisali poprzednicy kot to łowca i żarcie zawsze sobie znajdzie. Fakt , faktem jest za kastracją kotki i kota bo niepotrzebne są bezdomne zwierzęta.

Matka goli bobra ?
przedwczoraj o 20:15
~~BB napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowy Pieris napisał(a): KOT TO ŁOWCA, LUBI BYC WOLNYM ZWIERZECIEM, PRZEBYWANIE KOTA W STODOLE W ZIMIE TO CALKIEM NORMALNE I TAM MU NIC ZLEGO SIE NIE STANIE I NIE ZAMARZNIE. PROSZE POCZYTAC O KOTACH. CI CO JE ZAMYKAJA W POMIESZCZENIACH ROBIA MU KRZYWDE A WIEKSZOSC TYCH CO TAK PLACZA NAD LOSEM KOTOW NIE MA W DOMU KOTA. WIEC PROSZE NIECH ONI KAZDA Z TYCH OSOB WEZMIE SOBIE KOTKA WYSTERYLIZUJE I PROBLEM ZNIKNIE
Tam są lisy i szopy, oba te gatunki polują na koty, do tego psy i niepoczytalni ludzie. Równie dobrze można stwierdzić, że nie trzeba pomagać bezdomnym, bo są w swoim naturalnym środowisku i dobrze sobie radzą. Więc po co łożyć publiczne pieniądze na opiekę nad nimi.

Tam masz racje kot to łowca … ale tez jest druga stronę medalu … jak kot urodzi się głuchy to nie poradzi sobie w naturalnym środowisku. Obawiam się ze szybciej głuchego kota upolowałby większy gołąb niż on gołębie.
przedwczoraj o 20:17
~~pytanie 4 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Zima ??? Człowieku widziałeś od dekady w Polsce zimę ??? O czym ty Marcinie piszesz ?? Zima w moim rozumowaniu to jest pół metra śniegu … temperatura w dzień -15 w nocy -25 i śnieg padający. A teraz zima to … -2 w nocy w dzień +5… kleszcze na łąka a ty o zimie piszesz. A druga sprawa tak jak pisali poprzednicy kot to łowca i żarcie zawsze sobie znajdzie. Fakt , faktem jest za kastracją kotki i kota bo niepotrzebne są bezdomne zwierzęta.

Matka goli bobra ?
twojej babci
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.