Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Okropny smog w całym powiecie bolesławieckim! Powietrze może zagrażać zdrowiu
~~Dociekliwy anonim niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 0:14
Można palić gazem, nie ma pyłu i jest ok.Ale odkąd Niemcy już na nim nie zarabiają to jest zły.Ogólna nagonka i narzucanie ekoschematów.Ludzie obudźcie się,dwutlenku węgla w powietrzu jest tylko 0,04% Jak będą zabraniać palić opałem to ludzie będą palić wszystko żeby było im cieplej bo nie wszystkich stać na wymianę źródła ogrzewania.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ten znowu swoje niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 4:16
~~Brązoworuda Dąbrówka napisał(a): Od nowego roku Ryży i spółka szykują takie podwyżki że będziecie starymi oponami i butami palić.

Nie strasz ryżym. Dowiedz się czym palą w ZEC . Im wolno . ZEC przejdzie na prąd i wtedy się ze... sz . Całe miasto podłączają do tej ciepłowni. Potem urzędy , szkoły , i inne miejskie wystawi wam rachunki za swoje klimatyzatorki i się dowiecie jakie beda podatki. Ale to nie Tusk was oskubuje.

Zastosowana autokorekta

22726
Marcin Marczewski
29 grudnia 2024r. o 7:00
~~Brązowozłoty Jesion napisał(a): Wszyscy łazili w takim powietrzu, a nawet gorszym kilkadziesiąt lat i jakoś afery nie było.

Żyli po 30 czy 49 lat i umierali na raka tylko nikt nie wiedział, że to rak.
Rzeczywiście afery nie było. Ludzi też.
~~Ciemnopiwny Limnantes niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 7:25
Teraz umierają na raka jelit dzięki wspaniałej un&ijnej chemii w żywności i i co? Jest afera? Czemu o tym nie piszecie?
~~Srebrzystoczarna Mahonia niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 7:30
~~Ciemnopiwny Limnantes napisał(a): Teraz umierają na raka jelit dzięki wspaniałej un&ijnej chemii w żywności i i co? Jest afera? Czemu o tym nie piszecie?

Przestań koleś pie*rd*ol*ić.
~~Czyja to wina niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 7:33
~~Ciemnopiwny Limnantes napisał(a): Teraz umierają na raka jelit dzięki wspaniałej un&ijnej chemii w żywności i i co? Jest afera? Czemu o tym nie piszecie?

Sam kupujesz w biedrze. A to ona wymusza na producentach żarcia długie terminy trwałości.
Kupuj w Dino i nie skoml.
~~Ciemnopiwny Limnantes niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 7:56
~~Czyja to wina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnopiwny Limnantes napisał(a): Teraz umierają na raka jelit dzięki wspaniałej un&ijnej chemii w żywności i i co? Jest afera? Czemu o tym nie piszecie?

Sam kupujesz w biedrze. A to ona wymusza na producentach żarcia długie terminy trwałości.
Kupuj w Dino i nie skoml.

A kto skomli? Ja mam swoje wyroby od lat. Że niby w Dino jedzenie bez chemii? Buhhaha :)
~~Kasztankowa Sałata niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 7:59

jedno zdanie i powinno być po temacie...;D
przykład Danii i tego że już ponad 20 lat ma zakaz wprowadzania do obrotu oleju palmowego czy kokosowego (i nie tylko) u nas nie obowiązuje...;D
a później narzekania na cholesterole i jakieś miażdżyce...

a ogrzewanie?....znacie powiedzenie- lepszy smrodek niż chłodek?
coś w tym jest i jestem pewien jakiego wyboru każdy z nas by dokonał mając w perspektywie śmierć z zimna ...
ja wiem jakiego...spalił bym i meble i stare opony...
wiec nie pitolić mi tutaj farmazonów o smogach ,klimatach bo jakoś nie czytam teraz jak to Indie ,chinole czy ''yankee'' walczą z czystość powietrza kiedy wypowiadali wcześniej ''pakiety klimatyczne'' czy inne ''memoranda''
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza