~~Brunatnożółta Magnolia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karmelowa Kobea napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Dąbrówka napisał(a): Od nowego roku Ryży i spółka szykują takie podwyżki że będziecie starymi oponami i butami palić.
Za Kurdupla ogrzewanie miejskie mi wzrosło z 145 zł. w 2016 r. do 550 zł. w 2023r . A tobie o ile, czy nie chcesz pamiętać.
Znam takiego co narzekał że mu wzrosło ogrzewanie ,
lecz zapominał dodać o otwarciu grzejników na Full
przy temperaturze zewnętrznej 10 stopni w plusie ,
jak się nie posiada argumentów, najlepiej zgonić na Kaczyńskiego ….!!!
No d e b i l jesteś!
~~Karmelowa Kobea napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Dąbrówka napisał(a): Od nowego roku Ryży i spółka szykują takie podwyżki że będziecie starymi oponami i butami palić.
Za Kurdupla ogrzewanie miejskie mi wzrosło z 145 zł. w 2016 r. do 550 zł. w 2023r . A tobie o ile, czy nie chcesz pamiętać.
~~Kasztanowatordzawy Kleome napisał(a): Kolejne eko brednie. Jak nie covid to zła jakość powietrza. Żałosne newsy.
Marcin Marczewski napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowozłoty Jesion napisał(a): Wszyscy łazili w takim powietrzu, a nawet gorszym kilkadziesiąt lat i jakoś afery nie było.
Żyli po 30 czy 49 lat i umierali na raka tylko nikt nie wiedział, że to rak.
Rzeczywiście afery nie było. Ludzi też.
~~Perłowoszary Tulipan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnożółta Magnolia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karmelowa Kobea napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Dąbrówka napisał(a): Od nowego roku Ryży i spółka szykują takie podwyżki że będziecie starymi oponami i butami palić.
Znam takiego co narzekał że mu wzrosło ogrzewanie ,
lecz zapominał dodać o otwarciu grzejników na Full
przy temperaturze zewnętrznej 10 stopni w plusie ,
jak się nie posiada argumentów, najlepiej zgonić na Kaczyńskiego ….!!!
No d e b i l jesteś!
Nie mam podzielników tylko płacę od metra, więc odwal się od okien.