Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Okropny smog w całym powiecie bolesławieckim! Powietrze może zagrażać zdrowiu
~~Perłowoszary Tulipan niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 9:12
~~Brunatnożółta Magnolia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Karmelowa Kobea napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Dąbrówka napisał(a): Od nowego roku Ryży i spółka szykują takie podwyżki że będziecie starymi oponami i butami palić.

Za Kurdupla ogrzewanie miejskie mi wzrosło z 145 zł. w 2016 r. do 550 zł. w 2023r . A tobie o ile, czy nie chcesz pamiętać.

Znam takiego co narzekał że mu wzrosło ogrzewanie ,
lecz zapominał dodać o otwarciu grzejników na Full
przy temperaturze zewnętrznej 10 stopni w plusie ,
jak się nie posiada argumentów, najlepiej zgonić na Kaczyńskiego ….!!!

No d e b i l jesteś!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Leśnik niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 9:29
Jeżeli nie ma pieniędzy na likwidację kopciuchów, o czym my tu piszemy , przerzucanie winy z Kaczyńskiego na Tuska i odwrotnie, nie rozwiązuje
problemu, problemem większym zatruwania globu
są kraje azjatyckie , afrykańskie , obecna wojna , czy z tamtąd nie dociera do nas skażone powietrze..???
Jedno jest pewne , dla przyszłych pokoleń jest wielka potrzeba naprawienia błędów poprzedników ,
Czyste powietrze przekłada się z całą pewnością
na dłuższe życie , więc bez podziałów walczmy …
~~Stalowe Parzydło niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 9:43
~~Karmelowa Kobea napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Dąbrówka napisał(a): Od nowego roku Ryży i spółka szykują takie podwyżki że będziecie starymi oponami i butami palić.

Za Kurdupla ogrzewanie miejskie mi wzrosło z 145 zł. w 2016 r. do 550 zł. w 2023r . A tobie o ile, czy nie chcesz pamiętać.

Cara nazywasz leszczu kurduplem niekorym w zupelnosci wystarczy grzac sie w jego blasku Teraz bedziesz placil 1500 a jak nie to wynocha
~~Różowoczerwona Irga niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 10:07
~~Kasztanowatordzawy Kleome napisał(a): Kolejne eko brednie. Jak nie covid to zła jakość powietrza. Żałosne newsy.

Jesteś szczęściarzem :) brak mózgu połączony z brakiem powonienia. Zazdroszcze... szkoda, ze ja tak nie mam :(
~~Bladoniebieski Słonecznik niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 10:22
Marcin Marczewski napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brązowozłoty Jesion napisał(a): Wszyscy łazili w takim powietrzu, a nawet gorszym kilkadziesiąt lat i jakoś afery nie było.

Żyli po 30 czy 49 lat i umierali na raka tylko nikt nie wiedział, że to rak.
Rzeczywiście afery nie było. Ludzi też.

Jakoś moja babcia dożyła 93 lat, a znałem osobiście człowieka który miał 102 lata. I żyli i odychali dużo bardziej zanieczyszczonym powietrzem, zakłady Wizów itp. , a na ulicach ciemno było jak Kamaz przejechał. Poco powielać takie bzdury pisane przez eko oszołomów i korporacje które mają na tym zarabiać.
22726
Marcin Marczewski
29 grudnia 2024r. o 10:53
Słonecznik, to teraz odpowiedz na pytanie jaka była średnia długość życia 20-30-40 lat temu, a jaka jest teraz.
Podpowiem: wraz ze wzrostem świadomości, m.in. w temacie oddychania świeżym powietrzem a nie dymem, lepszym odżywianiem itd - wzrasta długość życia. To, że smog powoduje poważne choroby - to fakt, potwierdzony licznymi badaniami naukowymi. Co więcej - mniej smogu, to mniej zachorowań to mniej obciążona służba zdrowia, a więc wyższy poziom życia dla społeczności, bo pieniądze, które idą na leczenie chorób spowodowanych smogiem mogą iść na inne cele. To proste i jasne.
~~Karmelowa Kobea niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 10:56
~~Perłowoszary Tulipan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnożółta Magnolia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karmelowa Kobea napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązoworuda Dąbrówka napisał(a): Od nowego roku Ryży i spółka szykują takie podwyżki że będziecie starymi oponami i butami palić.

Znam takiego co narzekał że mu wzrosło ogrzewanie ,
lecz zapominał dodać o otwarciu grzejników na Full
przy temperaturze zewnętrznej 10 stopni w plusie ,
jak się nie posiada argumentów, najlepiej zgonić na Kaczyńskiego ….!!!

No d e b i l jesteś!

Nie mam podzielników tylko płacę od metra, więc odwal się od okien.
~~Szarawozielona Lawenda niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 11:12
A słyszałeś pan o tym, że pewien wesoły dziadek dożył 76 lat i ma się dobrze?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.