Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Strzelaj w Sylwestra, przed i po! Nie bądź miękką fają, nie poddawaj się presji ekooszołomów!
~~Wrzosowy Rozwar niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 23:34
Pan Łetowski ma świętą rację co do petard, rac i zachowania dzikusów. Ma też inteligencję, której brak wielu tu piszącym, dlatego powinien olać anonimowych durniów, co to próbują tu filozofować. Pewnym jest, że to zakompleksione dupki. Ot, co! Szczęśliwego Nowego Roku, Panie Bernardzie!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29
Bernard
29 grudnia 2024r. o 23:43
~~Wrzosowy Rozwar napisał(a): Pan Łetowski ma świętą rację co do petard, rac i zachowania dzikusów. Ma też inteligencję, której brak wielu tu piszącym, dlatego powinien olać anonimowych durniów, co to próbują tu filozofować. Pewnym jest, że to zakompleksione dupki. Ot, co! Szczęśliwego Nowego Roku, Panie Bernardzie!

Dziękuję bardzo.
Niestety, dyskusja z anonimami zwiększa liczbę czytelników tekstu. To zaś zwiększa szanse na ich ewentualne refleksje.
Parę lat temu tego typu teksty wywoływały tylko hejt. Dziś są głosy za. Na Facebooku, gdzie komentowanie anonimowe jest trudniejsze, tych głosów na TAK jest jeszcze więcej.

Coraz więcej jest też sygnalistów zwracających uwagę na przyrodę i ochronę środowiska czy złe traktowanie zwierząt. Za wolno, ale jednak coś się zmienia. Może w jakimś promilu również przez takie wołanie na puszczy.

bobrzanie.pl
~~Błękitnoszara Skimia niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 23:52
A ja sobie postrzelam, wydałem 1000 i mam zamiar dobrze się bawić
~~Polak niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 1:03
Ktoś się tutaj znacznie odkleił...
~~Kredowobiały Wielosił niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 1:50
„ Bernard
2 godz. 1 min. temu
~~Opi napisał(a):

Panie redaktorze .. . .. Takie prawo
pierwszej nocy
na przykład, … w imię tradycji wciąż
jakiś
wójt [ prezydent ] czy starosta

powinien chędożyć w dniu ślubu

lokalne panny [ media ]
a rolnicy [ deweloperzy ] powinni
odpalać dziesięcinę. ..
dlaczego mam
traktować państwo lepiej niż ono traktuje swoich obywateli? ”
~~Kupiłem nick niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 4:19
To również można napisać
Nie pijcie w sylwestra bo można sobie petardą urwać rękę , można narobić sobie kłopotów itp itd. Niedługo w Polsce to nawet w lesie nie będzie można postawić stolca.
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 5:33
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wrzosowy Rozwar napisał(a): Pan Łetowski ma świętą rację co do petard, rac i zachowania dzikusów. Ma też inteligencję, której brak wielu tu piszącym, dlatego powinien olać anonimowych durniów, co to próbują tu filozofować. Pewnym jest, że to zakompleksione dupki. Ot, co! Szczęśliwego Nowego Roku, Panie Bernardzie!

Dziękuję bardzo.
Niestety, dyskusja z anonimami zwiększa liczbę czytelników tekstu. To zaś zwiększa szanse na ich ewentualne refleksje.
Parę lat temu tego typu teksty wywoływały tylko hejt. Dziś są głosy za. Na Facebooku, gdzie komentowanie anonimowe jest trudniejsze, tych głosów na TAK jest jeszcze więcej.

Coraz więcej jest też sygnalistów zwracających uwagę na przyrodę i ochronę środowiska czy złe traktowanie zwierząt. Za wolno, ale jednak coś się zmienia. Może w jakimś promilu również przez takie wołanie na puszczy.

Północ z niedzieli na poniedziałek . Nie śpi Marcin, nie śpi Benio . Spijają sobie z dzióbków.
Żenada.
~~Krasny Szczawik niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 7:08
~~Błękitnoszara Skimia napisał(a): A ja sobie postrzelam, wydałem 1000 i mam zamiar dobrze się bawić

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza