Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Strzelaj w Sylwestra, przed i po! Nie bądź miękką fają, nie poddawaj się presji ekooszołomów!
~~Szmaragdowozielona Sałata niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 22:10
ten cały Bernardyn to Debi--il pisze tylko po to aby uruchomic komentarze. no i mu sie udało ale dalej jest debi-lem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Oliwkowozielony Lubczyk niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 22:10
Miałem nie kupować ale zmotywowaliscie mnie :D Kupię jeszcze więcej niż rok temu :D
29
Bernard
29 grudnia 2024r. o 22:15
~~Opos napisał(a): A te chłopaki to z daleka nie wyglądali na obcokrajowców czasem? Czy niedobra o tym pisać ?

Nie wyglądali, darli swoje tępe ryje polszczyzną bez żadnego wschodniego zaśpiewu.

bobrzanie.pl
29
Bernard
29 grudnia 2024r. o 22:36
~~Pszeniczna Hortensja napisał(a): Jesteście jeszcze większym dnem niż istotne

Boję się, że tym komentarzem sprowokujesz nową wojenkę. Istotne zaczną udowadniać, że są większym dnem niż Bolec, potem Marcin to sprostuje, Krzysiek go pozwie i tak dalej. Nie idźmy tą drogą...

Dopisane 29.12.2024r. o godz. 22:33:

~~Szmaragdowozielona Sałata napisał(a): ten cały Bernardyn to Debi--il pisze tylko po to aby uruchomic komentarze. no i mu sie udało ale dalej jest debi-lem.

Przejrzałeś mnie, i zrobiłaś to, czego chciałem. Dostanę 5 zł brutto więcej do pensji za twój komentarz.

Dopisane 29.12.2024r. o godz. 22:36:

~~Opi napisał(a): Panie redaktorze. Ta zmyślona historia z dzieciakami to już naprawdę przesada. A dlaczego nie napisal Pan że to byli młodzi ukraincy którzy się tak bawili? Przecież tego pełno jest w naszej okolicy. Ale tak nie wolno tak nie można. Pisząc tak obraża Pan swój kraj. Kraj który Pana wykrztalcil i doprowadził do miejsca w którym Pan jest. A teraz na joego plujesz i obrażasz? Bo tak jest fajnie i miło? Taka moda że wszystko co polskie jest źle I należy z tego szydzić. WSTYD!!!!

Historia nie jest zmyślona, mam świadka.

To byli Polacy, prawdziwi!

Kraj mnie nie wykształcił. Albo wykrztałcił jak Ciebie.

A skoro doprowadził mnie do miejsca, w którym mnie czytasz, to najmniejsza wdzięczność byłaby zbyt wielką.

I nie pluję na kraj, jeno na głupotę wielu jego mieszkańców.

bobrzanie.pl
211
skorn
29 grudnia 2024r. o 22:47
10 czy 20 lat temu miałeś taką samą opinię o świętowaniu w ten sposób nadejścia nowego roku?

<i>
~~Opi niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 22:52
Panie redaktorze nie jesteśmy na Ty.
Kraj Pana nie wykrztalcil? Kraj Pana nie uleczył? Kraj nie doprowadził Pana do miejsca w którym Pan jest? Ciekawe.
A nie ukończył Pan żadnej szkoły publicznej?
Nigdy Pan się nie leczył?
To kto to wszystko zapewnił? Pan sam sobie? No nie. A więc minimalna wdzięczność i szacunek dla Państwa jest należna.
Czy tradycja używania fajerwerków raz w roku to głupota? Czyli najlepiej zakazać i zabronić? Taka to obiektywność Panska. Próbuję być Pan sarkastyczny w swojej wypowiedzi ale wychodzi tylko jieudolnosc i słabość. Uwqza się Pan za inteligencję ale czy inteligencję obrażają innych?
~~Krwawosina Aksamitka niezalogowany
29 grudnia 2024r. o 23:08
Po...ńcy strzelają już od świąt. Patologia.
Chciałbym bardzo aby fajerwerki w dupie sobie umieszczali.

Zastosowana autokorekta

29
Bernard
29 grudnia 2024r. o 23:30
~~Opi napisał(a): Panie redaktorze nie jesteśmy na Ty.
Kraj Pana nie wykrztalcil? Kraj Pana nie uleczył? Kraj nie doprowadził Pana do miejsca w którym Pan jest? Ciekawe.
A nie ukończył Pan żadnej szkoły publicznej?
Nigdy Pan się nie leczył?
To kto to wszystko zapewnił? Pan sam sobie? No nie. A więc minimalna wdzięczność i szacunek dla Państwa jest należna.
Czy tradycja używania fajerwerków raz w roku to głupota? Czyli najlepiej zakazać i zabronić? Taka to obiektywność Panska. Próbuję być Pan sarkastyczny w swojej wypowiedzi ale wychodzi tylko jieudolnosc i słabość. Uwqza się Pan za inteligencję ale czy inteligencję obrażają innych?

Z anonimami jestem zawsze na Ty.

Co do kosztów edukacji i leczenia itd, jak dotychczas zapłaciłem temu państwu raczej więcej niż dostałem. W przypadku kosztów leczenia nawet to weryfikowałem i nawet z ostatnich nastu lat jestem na plusie : )

Wiele tradycji jest głupotą. Takie prawo pierwszej nocy na przykład, albo pańszczyzna czy też dzielenie władzy państwa z kościołem. Oczywiście w imię tradycji wciąż jakiś wójt czy starosta powinien chędożyć w dniu ślubu lokalne panny a rolnicy powinni odpalać dziesięcinę. W sumie, gdyby tak urealnić składki na KRUS, to nominaci PiS czy PSL zarabialiby lepiej. Masz rację, tradycja ma sens!

Piszesz: "minimalna wdzięczność i szacunek dla Państwa jest należna". Nie jest, dlaczego mam traktować państwo lepiej niż ono traktuje swoich obywateli?

No i to nie państwo strzela w Sylwestra, tylko ludzie.

Nie uważam się za część inteligencji. Warstwa ta i tak już prawie wymarła w tym kraju.

Dopisane 29.12.2024r. o godz. 23:27:

skorn napisał(a): 10 czy 20 lat temu miałeś taką samą opinię o świętowaniu w ten sposób nadejścia nowego roku?

Ewoluuję.
Polecam.

Dopisane 29.12.2024r. o godz. 23:30:

~~Krwawosina Aksamitka napisał(a): Po...ńcy strzelają już od świąt. Patologia.
Chciałbym bardzo aby fajerwerki w dupie sobie umieszczali.Zastosowana autokorekta

Oni też by chcieli, bardzo.
Musimy tylko przekonać ich, że nie powinni się krępować, że to nic złego, że prawdziwy Polak wytrzyma i takie wyzwanie, z racą dupie.

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza