~~Kirowy Mieczyk napisał(a): Pozostanie mi pamiętna sesja Rady Powiatu w styczniu 2024r zaproszona medalistka odczytany list z osiągnięciami przez przew. RM piękne słowa uznania od starosty w stronę zaproszonej tylko ze ani na nagrode ani na kwiatka by wręczyć zasłużone p. Soni nie bylo nikogo stać. Hańba
~~Kobaltowa Karagana napisał(a):bo ta pani jest nie z ich kręgu kumasz?Ktoś napisał: ~~Kirowy Mieczyk napisał(a): Pozostanie mi pamiętna sesja Rady Powiatu w styczniu 2024r zaproszona medalistka odczytany list z osiągnięciami przez przew. RM piękne słowa uznania od starosty w stronę zaproszonej tylko ze ani na nagrode ani na kwiatka by wręczyć zasłużone p. Soni nie bylo nikogo stać. Hańba
~~Hejja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kobaltowa Karagana napisał(a):do pomocy nikogo ale podszywać się pod sukces każdy potrafi. A tyle się mówi o nakładach finansowych na aktywizacje osób niepełn i seniorów ale nasza bohaterka najwyraźniej tej pomocy nie doświadczyła to że jest na łasce mops to już o tym coś wiemy. Najważniejsze że ustawiano ja do zdjęcia w Biurze Poselskim z bukietem kwiatów na tle obrazu vice Ministra Sportu z tego powodu nasz krajan p. Piotr B może być dumny i tego nie da się ukryc w końcu nie zawsze jest taka okazja.Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kirowy Mieczyk napisał(a): Pozostanie mi pamiętna sesja Rady Powiatu w styczniu 2024r zaproszona medalistka odczytany list z osiągnięciami przez przew. RM piękne słowa uznania od starosty w stronę zaproszonej tylko ze ani na nagrode ani na kwiatka by wręczyć zasłużone p. Soni nie bylo nikogo stać. Hańba
bo ta pani jest nie z ich kręgu kumasz?