Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ludzkiej głupoty nie da się wystrzelić w powietrze tak łatwo, jak fajerwerku
~~Tomtom niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 16:47
Brawo dla Pana redaktora za tak trafne ugryzienie tematu wystrzałów ludzie to dzicz (oczywiście mowa tu o tych co umiaru nie znaja w piciu alko i napierdzielaja pytardami)a zwierzęta tylko cierpią i nie tylko zwierzęta starsi schorowani ludzie mam nadzieję że autor wypowiedzi o skamlaniu odpali się ale u siebie na chacie zobaczymy czy jego dziecko i rodzina też tak będą skamlec jak on na forum
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pierwsi już są niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 16:50
Od południa już pierwsi dziwny czlowiek i strzelają petardami. Nikomu nui bronię ale jak można czerpać radość z robienia hałasu ?

Zastosowana autokorekta

~~Pozłocisty Kopytnik niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 17:31
~~Jasnoszara Pragnia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~H napisał(a): Race też są głośne? Co to za ignorant pisał?

Ale poparzyć i podtruć się można

Raca to ulubiony atrybut uktrasów na stadionie. Nie słyszałem by ktoś się podtruł. Ani ja ani mój 7 letni syn (a jeździ ze mną 2 lata) nigdy się nie otruł ani nawet podtruł a był wielokrotnie na Przodku.
Poparzyć się możesz zapałką, żelazkiem czy gorącym czajnikiem.

Współczuć twemu synowi,pewnie wyrośnie taki jak ty,wycie na stadionie i oglądanie kopania skóry będzie całą jego intelektualną rozrywką.
~~Ciemnofioletowy Czarny niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 18:32
~~Pozłocisty Kopytnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnoszara Pragnia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~H napisał(a): Race też są głośne? Co to za ignorant pisał?

Raca to ulubiony atrybut uktrasów na stadionie. Nie słyszałem by ktoś się podtruł. Ani ja ani mój 7 letni syn (a jeździ ze mną 2 lata) nigdy się nie otruł ani nawet podtruł a był wielokrotnie na Przodku.

Współczuć twemu synowi,pewnie wyrośnie taki jak ty,wycie na stadionie i oglądanie kopania skóry będzie całą jego intelektualną rozrywką.

Mam nadzieję że wyrośnie na normalnego faceta, a nie takiego co nie je mięsa, codziennie zmienia płeć i boi się petardy. Gdybyśmy mieli takie społeczeństwo jak teraz w czasach zaborów, Powstania Warszawskiego czy komuny to już by nas nie było. Perspektywy średnie biorąc pod uwagę że wróg stoi u bram.
~~Eee niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 18:37
~~Ciemnofioletowy Czarny napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pozłocisty Kopytnik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoszara Pragnia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~H napisał(a): Race też są głośne? Co to za ignorant pisał?

Mam nadzieję że wyrośnie na normalnego faceta, a nie takiego co nie je mięsa, codziennie zmienia płeć i boi się petardy. Gdybyśmy mieli takie społeczeństwo jak teraz w czasach zaborów, Powstania Warszawskiego czy komuny to już by nas nie było. Perspektywy średnie biorąc pod uwagę że wróg stoi u bram.

Brawo .
~~Żółtawordzawy Żywotnik niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 20:13
~~Eee napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowy Czarny napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pozłocisty Kopytnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoszara Pragnia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~H napisał(a): Race też są głośne? Co to za ignorant pisał?

Brawo .

Hahaha tak z historią to średnio u ciebie,zresztą nie wrzucaj wszystkich do jednego worka ,nie wszyscy byli bohaterami,ty też raczej bohaterem nie jesteś zresztą tu chodzi tylko o petardy a nie o trzecią wojnę swiatową.wyluzuj troche bo padniesz na zawał z takim podejściem.
~~Żółtawordzawy Żywotnik niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 21:22
~~Eee napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowy Czarny napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pozłocisty Kopytnik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoszara Pragnia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~H napisał(a): Race też są głośne? Co to za ignorant pisał?

Brawo .

Ludzie przestańcie,zaprzestanie wszystkiego!! Przestańcie pracować,budować domy,nie kupujcie mieszkań,absolutnie nic nie róbcie ,bo wróg u bram i helikopter w ogniu ,Czas już na spowiedź i wyznanie grzechów.hahahaha daj spokój chlopie
~~Lawendowa Aksamitka niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 21:40
Haha ja mam wyluzować a to wy trzęsienie portkami na myśl odpalenia racy no bo zwierzątka się boją. Bohaterem nie jestem, tym bardziej ty. Jakaś tuza intelektu każe zaprzestać robić wszystkiego - otóż ja nic takiego nie napisałem ale sobie ładnie domalował.
P.s. pamiętajcie Jurek w czerwonych spodniach za jakiś miesiąc będzie odpalał fajerwerki ale jego są dobre i nie straszą zwierząt. Te sylwestrowe są złe.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.