Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jaki majątek ma nowa burmistrz Nowogrodźca?
~~Pszeniczna Wiekuistka niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 18:38
~~oszukany napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowy Wiesiołek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bananowy Floks napisał(a): Majątkiem tej Pani jest ogromne serce. Zyczliwych ludzi koło Pani w 2025

Ta kobieta i ogromne serce , koń by się uśmiał ,oszukała tych ludzi którzy ,swoje serca włożyli w jej sukces i zostali wydymani !
Nie jesteś w sieci anonimowy szkalować kogoś? jest paragraf
O czym ty piszesz jeśli chcesz to mogę podać ci swoje imię i nazwisko .Piszę prawdę ,bo zostałem wydymany jak gówniarz i nie tylko ja .

Przestań jęczeć jak stara baba. Podaj imię i nazwisko.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~A S niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 20:04
~~Pszeniczna Wiekuistka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~oszukany napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowy Wiesiołek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bananowy Floks napisał(a): Majątkiem tej Pani jest ogromne serce. Zyczliwych ludzi koło Pani w 2025

Ta kobieta i ogromne serce , koń by się uśmiał ,oszukała tych ludzi którzy ,swoje serca włożyli w jej sukces i zostali wydymani !
O czym ty piszesz jeśli chcesz to mogę podać ci swoje imię i nazwisko .Piszę prawdę ,bo zostałem wydymany jak gówniarz i nie tylko ja .

Antek Szeląg .
~~ha ha niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 20:06
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowy Wiesiołek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bananowy Floks napisał(a): Majątkiem tej Pani jest ogromne serce. Zyczliwych ludzi koło Pani w 2025

To ,że twoja stara jęczy jak ją menele dymają to wszyscy wiedzą !
~~oszukany niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 20:27

Podaj nr telefonu to na pewno zadzwonię do ciebie i się przedstawię nawet podam ci dokładny adres zamieszkania , proszę zrób pierwszy krok bohaterze anonimowy !
~~Leon niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 21:24
Jak pod referendum się podpisze tyłu co pod profilem współpraca i doświadczenie to mamy Panią Burmistrz przez najbliższą dekadę.
~~Liliowoniebieski Żeniszek niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 22:42
~~Leon napisał(a): Jak pod referendum się podpisze tyłu co pod profilem współpraca i doświadczenie to mamy Panią Burmistrz przez najbliższą dekadę.

Nie zapominaj, że za 4 lata odbędą się wybory !
~~ONA niezalogowany
31 grudnia 2024r. o 22:55
~~Liliowoniebieski Żeniszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Leon napisał(a): Jak pod referendum się podpisze tyłu co pod profilem współpraca i doświadczenie to mamy Panią Burmistrz przez najbliższą dekadę.

Nie zapominaj, że za 4 lata odbędą się wybory !

Od 1 stycznia inne zasady w zasiłkach, nie pracujesz , nie jesz !
~~Płomienny Liliowiec niezalogowany
1 stycznia 2025r. o 1:21
~~Rdzawy Żylistek napisał(a): Z oświadczenia wynika że nauczyciele dobrze zarabiają

To tylko stękacze . Zawsze im źle. Jak wymagasz to sie obrazaja;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza