~~Mlecznoróżowa Miodunka napisał(a): Fajnie jest popatrzeć na fajerwerki i pomyśleć sobie że d€bile wydają dużo hajsu a ty masz z tego przyjemność nie wydając nawet 1 złotówki. Nie dość że ograniczony umysłowo to jeszcze biedak ty to masz pecha chłopie
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mlecznoróżowa Miodunka napisał(a): Fajnie jest popatrzeć na fajerwerki i pomyśleć sobie że d€bile wydają dużo hajsu a ty masz z tego przyjemność nie wydając nawet 1 złotówki. Nie dość że ograniczony umysłowo to jeszcze biedak ty to masz pecha chłopie
Ok … mogę być ograniczony umysłowo , nie przeszkadza mi to,.Ale nie zmienia to dalej faktu, że d€bile wydają hajs na pokaz fajerwerków, a ty to samo masz za free.
Wole za pieniądzem które miałbym wydać na fajerwerki , wydać na fryzjera dla psa.
Zastosowana autokorekta
~~Xxx napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mlecznoróżowa Miodunka napisał(a): Fajnie jest popatrzeć na fajerwerki i pomyśleć sobie że d€bile wydają dużo hajsu a ty masz z tego przyjemność nie wydając nawet 1 złotówki. Nie dość że ograniczony umysłowo to jeszcze biedak ty to masz pecha chłopie
Ok … mogę być ograniczony umysłowo , nie przeszkadza mi to,.Ale nie zmienia to dalej faktu, że d€bile wydają hajs na pokaz fajerwerków, a ty to samo masz za free.
Wole za pieniądzem które miałbym wydać na fajerwerki , wydać na fryzjera dla psa.
Idąc tym tokiem rozumowania, to ...e wydają pieniądze na fryzjera na psa, a ja nie muszę bo nie mam psa i stać mnie na pokaz fajerwerków.Zastosowana autokorekta
Wiec widzisz Frajerzy kupili petardy i fajerwerki , puszczali w niebo i ja miałem taka sama przyjemność patrzeć na to nie wydając ani złotówki. Za rok jak będzie znów Sylwester to proponuje osobą którzy wydają na fajerwerki , petardy żeby wydali cała swoją miesięczna wypłatę + Pożyczka z prowidenta. Bardzo lubię patrzeć jak d€bile wydają pieniądze a ja mam z tego przyjemność.