~~Kupiłem nick napisał(a): Ogólnie nie tylko w Bolesławcu a w Polsce jest drożej niż w niemieckich sklepach. W Polsce masło 150 gram 11 zł w Niemczech rama ( 70% masła ) 250 gram … 1,29 €… czekolada milka ( normalny rozmiar ) w Polsce kosztuje kolo 10 zł w Niemczech od 0,79 centów do 1.29€
~~Różowawy Chaber napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ogólnie nie tylko w Bolesławcu a w Polsce jest drożej niż w niemieckich sklepach. W Polsce masło 150 gram 11 zł w Niemczech rama ( 70% masła ) 250 gram … 1,29 €… czekolada milka ( normalny rozmiar ) w Polsce kosztuje kolo 10 zł w Niemczech od 0,79 centów do 1.29€
W Polsce masło 200g 7-9 zł. (w promocjach po 4.9 zł). Rama to nie masło więc g... nas obchodzi niemieckia cena tego g..... Milka w normalnym rozmiarze ma porównywalną cenę. Wniosek- piszesz bzdury.
~~Różowawy Chaber napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ogólnie nie tylko w Bolesławcu a w Polsce jest drożej niż w niemieckich sklepach. W Polsce masło 150 gram 11 zł w Niemczech rama ( 70% masła ) 250 gram … 1,29 €… czekolada milka ( normalny rozmiar ) w Polsce kosztuje kolo 10 zł w Niemczech od 0,79 centów do 1.29€
W Polsce masło 200g 7-9 zł. (w promocjach po 4.9 zł). Rama to nie masło więc g... nas obchodzi niemieckia cena tego g..... Milka w normalnym rozmiarze ma porównywalną cenę. Wniosek- piszesz bzdury.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowawy Chaber napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ogólnie nie tylko w Bolesławcu a w Polsce jest drożej niż w niemieckich sklepach. W Polsce masło 150 gram 11 zł w Niemczech rama ( 70% masła ) 250 gram … 1,29 €… czekolada milka ( normalny rozmiar ) w Polsce kosztuje kolo 10 zł w Niemczech od 0,79 centów do 1.29€
Kolego piszesz ze masło w Polsce kosztuje 7lub 9 zł to po przeliczeniu kosztuje w Polsce ponad 2€ … w Niemczech także kupisz bardzo dobre masło za 2€ … ale czy czekoladę milkę kupisz za nie całe 4 zł … jeżeli tak to biorę każda ilość pokaz mi obojętnie który sklep z milka za nie całe 4 zł.
To ,, kolego '' to sobie w dupę wsadź i przestań już pie*rdil*i, jak to wspaniale za PiSu się żyło. Masło wtedy było po 10 zł a paliwo po 9. Więc idi ty na xuy.
~~Różowawy Chaber napisał(a): ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: ~~Różowawy Chaber napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ogólnie nie tylko w Bolesławcu a w Polsce jest drożej niż w niemieckich sklepach. W Polsce masło 150 gram 11 zł w Niemczech rama ( 70% masła ) 250 gram … 1,29 €… czekolada milka ( normalny rozmiar ) w Polsce kosztuje kolo 10 zł w Niemczech od 0,79 centów do 1.29€
Kolego piszesz ze masło w Polsce kosztuje 7lub 9 zł to po przeliczeniu kosztuje w Polsce ponad 2€ … w Niemczech także kupisz bardzo dobre masło za 2€ … ale czy czekoladę milkę kupisz za nie całe 4 zł … jeżeli tak to biorę każda ilość pokaz mi obojętnie który sklep z milka za nie całe 4 zł.
To ,, kolego '' to sobie w dupę wsadź i przestań już pie*rdil*i, jak to wspaniale za PiSu się żyło. Masło wtedy było po 10 zł a paliwo po 9. Więc idi ty na xuy.