~~Pytam napisał(a): Ciekawe jest ilu z ośmiu tysięcy pracowników poczty polskiej przeznaczonych do zwolnienia głosowało w ostatnich wyborach na ryżego sepleniacza?
Polak jest w tym dobry,w POdcinaniu gałęzi na której siedzi
~~Szarożółta Języczka napisał(a): Wieczorem oglądałem gość Rymanowskiegoale masz wyprane miejsce po mózgu bo mózgu już dawno nie masz...
był nim Karol Nawrocki , nie spodziewałem się tak wspaniałych ułożonych wypowiedzi , od teraz jest to mój nummer 1 jako kandydat na prezydenta, czuć było pełny profesjonalizm, nie dał się złapać na propagandę pytań , Rymanowski jest the
B von hhh
~~Pytam napisał(a): Ciekawe jest ilu z ośmiu tysięcy pracowników poczty polskiej przeznaczonych do zwolnienia głosowało w ostatnich wyborach na ryżego sepleniacza?
Polak jest w tym dobry,w POdcinaniu gałęzi na której siedzi
~~Brązoworudy Styrakowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarożółta Języczka napisał(a): Wieczorem oglądałem gość Rymanowskiegoale masz wyprane miejsce po mózgu bo mózgu już dawno nie masz...
był nim Karol Nawrocki , nie spodziewałem się tak wspaniałych ułożonych wypowiedzi , od teraz jest to mój nummer 1 jako kandydat na prezydenta, czuć było pełny profesjonalizm, nie dał się złapać na propagandę pytań , Rymanowski jest the
B von hhh