Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wybory prezydenckie 2025. Znamy termin!
~~Szarożółta Języczka niezalogowany
14 godz. 9 min. temu
Wieczorem oglądałem gość Rymanowskiego
był nim Karol Nawrocki , nie spodziewałem się tak wspaniałych ułożonych wypowiedzi , od teraz jest to mój nummer 1 jako kandydat na prezydenta, czuć było pełny profesjonalizm, nie dał się złapać na propagandę pytań , Rymanowski jest the
B von hhh
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonożółty Żywotnik niezalogowany
12 godz. 35 min. temu
~~Pytam napisał(a): Ciekawe jest ilu z ośmiu tysięcy pracowników poczty polskiej przeznaczonych do zwolnienia głosowało w ostatnich wyborach na ryżego sepleniacza?
Polak jest w tym dobry,w POdcinaniu gałęzi na której siedzi

Tak samo PKP Cargo rozwalane na miejsce którego wejdzie niemiecki przewoznik
~~Brązoworudy Styrakowiec niezalogowany
12 godz. 23 min. temu
~~Szarożółta Języczka napisał(a): Wieczorem oglądałem gość Rymanowskiego
był nim Karol Nawrocki , nie spodziewałem się tak wspaniałych ułożonych wypowiedzi , od teraz jest to mój nummer 1 jako kandydat na prezydenta, czuć było pełny profesjonalizm, nie dał się złapać na propagandę pytań , Rymanowski jest the
B von hhh
ale masz wyprane miejsce po mózgu bo mózgu już dawno nie masz...
~~Siwawy Chmiel niezalogowany
12 godz. 17 min. temu
Też oglądałem program Rymanowskiego,chciał przetestować Nawrockiego,kandydat pełen profesjonalizm.Od wczoraj sondaże mocno w górę.
~~AfD Nowogrodzki niezalogowany
12 godz. 0 min. temu
Mogę zrobić z dziesięć pompek. Tyle mogę .
~~Anonimowy Czosnek niezalogowany
11 godz. 13 min. temu
~~Pytam napisał(a): Ciekawe jest ilu z ośmiu tysięcy pracowników poczty polskiej przeznaczonych do zwolnienia głosowało w ostatnich wyborach na ryżego sepleniacza?

,,Sepleniacza'' ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Sasin nie da im zginąć , zorganizowali przecież dla Kaczyńskiego wybory kopertowe.
~~Szarożółta Języczka niezalogowany
10 godz. 53 min. temu
~~Brązoworudy Styrakowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarożółta Języczka napisał(a): Wieczorem oglądałem gość Rymanowskiego
B von hhh
ale masz wyprane miejsce po mózgu bo mózgu już dawno nie masz...

Jedyną zaletę jaką posiadasz , to kapki na oczach jak koń , które zaaplikował ci Rudy
~~Żonkilowa Miesiącznica niezalogowany
10 godz. 31 min. temu
~~Anonimowy Czosnek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pytam napisał(a): Ciekawe jest ilu z ośmiu tysięcy pracowników poczty polskiej przeznaczonych do zwolnienia głosowało w ostatnich wyborach na ryżego sepleniacza?

,,Sepleniacza'' ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Sasin nie da im zginąć , zorganizowali przecież dla Kaczyńskiego wybory kopertowe.

Takich wyborów nigdy nie było
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.