~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): W sumie co tu dużo dyskutować. Argument nasuwa się sam. Że Polacy nie uczą się na błędach i można nazwać ich głupim narodem. Wrzuca Owsiakowi do puszki hajs i wybiera drugi raz tą samą partie i tego samego premiera TUSKA , który jest oszustem i złodziejem a później narzekają i chcą bojkotować stacje paliw w Bolesławcu. Wybraliście sobie takiego wodza to teraz na jęczeć ze w sklepach drogo albo ze paliwo drogie.Bolesławiec ceramics
To się doczekałeś ,oczywiście masz na to wszystko dowody że Tusk jest złodziejem i oszustem, i przed prokuratorem nie zmięknie ci rura ? Kiedy ty deklu zmądrzejesz.?
Dowodem na oszustwo są Polacy w Polsce , obiecując od 2016 roku zrobić z polski drugą zieloną wyspę a znów 2023 roku obiecywał paliwo po 5,19 i miały być konkrety na 100 dni. A co do kradzieży , tak okradł Polskę z możliwości rozwijania się np CPK , sprzedał port w Szczecinie Niemcowi , obiecywał na swoich konferencjach powodziowych ze każdy powodzian dostanie po 200 tys a dostał może 13% powodzian i tak nie cała kwotę. A najważniejsze okrada Polaków z godności i szacunku.
Skoro masz dowody na to że Tusk jest złodziejem to śpij spokojnie . Za prawdę nie wsadzają.
~~Kupiłem nick napisał(a): Tusk okrada Polki i Polaków z godności i szacunku.