Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ostatni parking w centrum Bolesławca przestaje być darmowy!
~~Ciemnoniebieska Hutujnia niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 16:40
~~Miętowy Miskant napisał(a): Każde uporządkowane prawem, przepisami, znakami płatne parkingi przy galeriach, wydzielenie zatoczek parkingowych na ulicach powoduje zmniejszenie miejsc parkingowych nie zwiększenie. Coraz większe opłaty godzinne nie spowodują zmniejszenia ilości samochodów w mieście. Dopóki autobus, bus, pociąg, rower, hulajnoga, taxi, na pieszo nie będzie wygodniejsze niż samochód to nic to nie zmieni.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Malkon niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 17:13
Żyjemy w czasach komercji. To dobrze, ze jeszcze, nie karzą nam płacić, za puszczanie bąków
~~Szarawa Kanna niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 17:35
Nie mogą wyegzekwować takiego wezwania do zapłaty spod parkingu pod marketem. Musieliby podać dane kierowcy który zaparkował auto a skąd wezmą te dane? I cyk wezwanie do kosza i po temacie! I oczywiście żadnych tłumaczeń przed jakimiś wezwaniami i starszeniem sądami!
~~Jasnoniebieski Tulipan niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 17:43
~~Malkon napisał(a): Żyjemy w czasach komercji. To dobrze, ze jeszcze, nie karzą nam płacić, za puszczanie bąków

Bąki to biogaz ,a to ma swoją cenę
~~W niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 17:49
Banda palantów czas wypierdzielić tych rządzących
~~Jasiu niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 18:36
~~Szarawa Kanna napisał(a): Nie mogą wyegzekwować takiego wezwania do zapłaty spod parkingu pod marketem. Musieliby podać dane kierowcy który zaparkował auto a skąd wezmą te dane? I cyk wezwanie do kosza i po temacie! I oczywiście żadnych tłumaczeń przed jakimiś wezwaniami i starszeniem sądami!

Przecież to oczywiste że jest to bazowanie na wzbudzeniu strachu w kimś kto się nad tym nie zastanowi tylko ulegnie presji.
Chciałbym widzieć minę kogoś z tej firmy kiedy pozwali by mnie a ja bym zapytał skąd mają ewentualne moje dane. Tak po nitce do kłębka można dotrzeć do tych którzy w sposób nieuprawniony pozyskują nasze dane .
~~Kupiłem nick niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 19:27
Ludzie ja w całej Polsce mam darmowe parkingi. Nie lepiej wam kupić w sieci kartę parkingową osoby niepełnosprawnej ?? Kosztuje grosze a ile zostaje w kieszeni.
~~Kupiłem nick niezalogowany
14 stycznia 2025r. o 19:38
Tak samo jak ludzie się szczepili na covid żeby dostać „paszport covidowy”bo mieli wykupioną wycieczkę , zamiar zainwestować 100€ na „lewy paszport covidowy” to się szczepili bo szkoda było pieniędzy za wycieczkę. Polakami jesteście kombinujcie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza