Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ostatni parking w centrum Bolesławca przestaje być darmowy!
~~Miętowy Miskant niezalogowany
14 godz. 34 min. temu
Każde uporządkowane prawem, przepisami, znakami płatne parkingi przy galeriach, wydzielenie zatoczek parkingowych na ulicach powoduje zmniejszenie miejsc parkingowych nie zwiększenie. Coraz większe opłaty godzinne nie spowodują zmniejszenia ilości samochodów w mieście. Dopóki autobus, bus, pociąg, rower, hulajnoga, taxi, na pieszo nie będzie wygodniejsze niż samochód to nic to nie zmieni.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnoniebieska Hutujnia niezalogowany
14 godz. 16 min. temu
~~Miętowy Miskant napisał(a): Każde uporządkowane prawem, przepisami, znakami płatne parkingi przy galeriach, wydzielenie zatoczek parkingowych na ulicach powoduje zmniejszenie miejsc parkingowych nie zwiększenie. Coraz większe opłaty godzinne nie spowodują zmniejszenia ilości samochodów w mieście. Dopóki autobus, bus, pociąg, rower, hulajnoga, taxi, na pieszo nie będzie wygodniejsze niż samochód to nic to nie zmieni.

~~Malkon niezalogowany
13 godz. 43 min. temu
Żyjemy w czasach komercji. To dobrze, ze jeszcze, nie karzą nam płacić, za puszczanie bąków
~~Szarawa Kanna niezalogowany
13 godz. 21 min. temu
Nie mogą wyegzekwować takiego wezwania do zapłaty spod parkingu pod marketem. Musieliby podać dane kierowcy który zaparkował auto a skąd wezmą te dane? I cyk wezwanie do kosza i po temacie! I oczywiście żadnych tłumaczeń przed jakimiś wezwaniami i starszeniem sądami!
~~Jasnoniebieski Tulipan niezalogowany
13 godz. 13 min. temu
~~Malkon napisał(a): Żyjemy w czasach komercji. To dobrze, ze jeszcze, nie karzą nam płacić, za puszczanie bąków

Bąki to biogaz ,a to ma swoją cenę
~~W niezalogowany
13 godz. 7 min. temu
Banda palantów czas wypierdzielić tych rządzących
~~Jasiu niezalogowany
12 godz. 21 min. temu
~~Szarawa Kanna napisał(a): Nie mogą wyegzekwować takiego wezwania do zapłaty spod parkingu pod marketem. Musieliby podać dane kierowcy który zaparkował auto a skąd wezmą te dane? I cyk wezwanie do kosza i po temacie! I oczywiście żadnych tłumaczeń przed jakimiś wezwaniami i starszeniem sądami!

Przecież to oczywiste że jest to bazowanie na wzbudzeniu strachu w kimś kto się nad tym nie zastanowi tylko ulegnie presji.
Chciałbym widzieć minę kogoś z tej firmy kiedy pozwali by mnie a ja bym zapytał skąd mają ewentualne moje dane. Tak po nitce do kłębka można dotrzeć do tych którzy w sposób nieuprawniony pozyskują nasze dane .
~~Kupiłem nick niezalogowany
11 godz. 30 min. temu
Ludzie ja w całej Polsce mam darmowe parkingi. Nie lepiej wam kupić w sieci kartę parkingową osoby niepełnosprawnej ?? Kosztuje grosze a ile zostaje w kieszeni.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.