~~Rudawobrązowy Tulipanowiec niezalogowany 20 godz. 50 min. temu
W artykule mowa o miejscu prywatnym, ale całe miasto już teraz jest objęte strefą płatnego parkowania. Co będzie następne? Opłata za używanie schodów? W dół 1 zł, w górę 2?
~~Rusek w Bolesławcu niezalogowany 20 godz. 28 min. temu
Mi tam to w żaden sposób nie przeszkadza. Ja parkuje gdzie chce , kiedy chce, a jak nie ma normalnego miejsca do zaparkowania to parkuje na parkingach przeznaczonych dla inwalidów albo dla elektryków. Mam samochód na ruskich rejestracjach i co mi zrobią … nic. Jeszcze powiat bolesławiecki będzie musiał mi oddać za wycieraczkę i za naprawę , bo zniszczyli czyjeś mienie wsadzają mandaty za wycieraczkę.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.